Poorten voor uw bedrijfsterrein

Unieke poort op maat

Poort op maat nodig voor uw bedrijf? Een duurzame en veilige oplossing bedrijfsterrein af te sluiten? Ongewenste bezoekers weren? Daarvoor biedt Van Klompenburg Hekwerken tal van mogelijkheden. Neem contact op en wij komen graag langs op locatie voor advies.

Waarom een poort op maat?

  • Veilige en robuuste afsluiting
  • Eenvoudig ongewenste bezoekers buiten houden
  • Smaakvolle eerste indruk van uw bedrijf
Van Klompenburg hekwerken

Veiligheid hoogste prioriteit

Veiligheid en het beschermen van uw bedrijfseigendommen is misschien wel de hoogste prioriteit, als u een hekwerk op maat en/of poort op maat wilt realiseren. Optimale ruimte voor uw bezoekers om te parkeren en draaien en ongenode bezoekers buiten houden zijn een must. Daarnaast kunt u uw poort op maat uitbreiden met verschillende vormen van beveiliging. Denk hierbij aan cameratoezicht, hekwerkbeveiliging, kentekenherkenning en meer. Wij werken nauw samen met ons zusterbedrijf Van Klompenburg Beveiliging, waardoor wij u een totaalpakket kunnen bieden van een hekwerk, een poort en beveiliging.

sierhekwerk

Talloze mogelijkheden

Wij vervaardigen hekwerken en poorten in alle soorten en maten. Alle gewenste hoogtes en breedtes zijn mogelijk. Wij houden rekening met uw wensen qua techniek en vormgeving. Wist u bijvoorbeeld dat u uw huisstijl kunt verwerken in uw poort op maat? Uw terrein afsluiten met een slagboom? Ook een intercomsysteem behoort tot de mogelijkheden bij Van Klompenburg Hekwerken.

Iedere situatie is anders, elke poort is maatwerk. Wij adviseren u over de juiste oplossing. Wij bieden:

Montage van uw poort op maat

Van Klompenburg Hekwerken ontwerpt, produceert en plaatst alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij optimale kwaliteit garanderen voor uw toegangspoort. Wij leveren ‘standaard’ poorten en maatwerk. U heeft ruime keuze uit hoogte en breedte, RAL-kleuren, soorten spijlen en meer, zoals elektrische poortaandrijving. Wij houden rekening met al uw wensen qua vormgeving en techniek.

sierpoorten op maat

Onze werkwijze

Wij komen altijd langs op uw bedrijfsterrein om alles op te meten. Vervolgens wordt dit met uw uitvoerig besproken wensen qua vormgeving en techniek samengevoegd tot een 3D-ontwerp. Zo ziet u exact hoe uw industriepoort, speedgate of schuifpoort eruit komt te zien, al dan niet in combinatie met een hekwerk op maat. Gaat u akkoord met het ontwerp en de offerte? Dan start het productieproces en wordt uw poort op maat zo snel mogelijk geplaatst.

Lees meer over onze werkwijze

Waarom Van Klompenburg?

  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Zo’n 25 jaar ervaren hekwerkspecialist

Overtuigd van onze expertise?

Neem contact op voor advies op maat. Wij komen vrijblijvend bij u langs op locatie. Maak meteen een afspraak.

Neem contact op