Bijzonder: dubbele schuifpoort in houtlook

Dubbele schuifpoort in woonwijk

Bij dit project mochten we de inrit en het voetpad van een nieuwbouwwoning beveiligen met een dubbele schuifpoort in houtlook en een enkele draaipoort. Regelmatig ziet u een schuifpoort uit één stuk, maar dit project bewijst dat ook een dubbele schuifpoort mogelijk is – en zeker niet misstaat in een woonwijk!

Interesse in een dergelijke poort voor uw erf?

Neem vrijblijvend contact op!

Schuiven maar met onze dubbele schuifpoort in houtlook

De schuifpoort van dit project is opgesplitst in twee delen. Daardoor ontstaat een fraaie poort die in gesloten toestand veel wegheeft van een draaipoort. Het grote voordeel van schuiven ten opzichte van draaien, is dat u geen erfruimte nodig heeft voor de draaicirkel van de poort. Bij een schuifpoort is het daarentegen van belang dat u genoeg ruimte heeft naast de poort zodat deze kan schuiven. Door op deze slimme wijze de poort in tweeën te splitsen, beperkt u de benodigde afstand aan beide zijdes. De schuifpoort loopt op een rail. Deze heeft een stalen IPE 100-balk waar massief ø 16 op gelast is. De poort wordt bediend middels de Genius Blizzard.

Gemakkelijk het erf betreden met een enkele houtlook draaipoort

Gebruik maken van een draaipoort betekent dat de schuifpoort niet voor elk bezoek geopend hoeft te worden. Visite, de pakketbezorger, uzelf… ieder kan gemakkelijk door de enkele draaipoort het terrein betreden. Uiteraard kan de poort afgesloten worden middels een hoogwaardig slot. De gemetselde kolommen geven beide poorten hun allure en de lampen zorgen ervoor dat de poorten ook ’s nachts in de spotlights staan.

Samenwerking met Staal in Interieur

Naast een fraaie loop- en schuifpoort op het erf, maakte en monteerde ons zusterbedrijf Staal in Interieur binnenshuis een fraaie, stalen glaswand. In de blog op Staalininterieur.nl leest u alles over dit project!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator