Dubbele en enkele houten draaipoort

Deze poort straalt charme en karakter uit!

Op verzoek van onze opdrachtgever maakten we een fraaie houtlook draaipoort met zowel een dubbele poort als een enkele looppoort. Het voordeel van de combinatie van een grote en kleine poort, is dat de dubbele draaipoort niet geopend hoeft te worden wanneer er slechts een voetganger of fietser het erf op wil. De looppoort zorgt daarmee voor extra comfort en gebruiksgemak. Ook op zoek naar een praktische én mooie poort voor uw erf?

Deel uw wensen met ons

Looppoort met kinderbeveiliging

U opent deze looppoort met een deurklink aan de buitenzijde en een kidlock klink aan de binnenzijde van de poort. Deze speciale kidlock klink gaat pas open wanneer er een bepaalde kracht op uitgeoefend wordt. Kinderen krijgen dit op jonge leeftijd niet voor elkaar, waardoor dit type deurbeslag perfect geldt als extra kinderbeveiliging. Zo rent uw kleine niet zomaar de weg op! De beide klinken functioneren met hulp van een smaldeurslot. Dit fraaie insteekslot is ontwikkeld voor deuren of poorten waar alleen een ondiep slot in gemonteerd kan worden.

Totaalpakket: dubbele en enkele houtlook draaipoort en DSM-hekwerk

Om het erf van deze woning totaal af te sluiten, plaatsten we DSM-hekwerk (een hekwerk van kwalitatief dubbel staafmat). De draaipoort zelf heeft een mooie houtlook. De aandrijving van de dubbele draaipoort gebeurt middels een Mistral 300 bovengrondse aandrijving.

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!