Dubbele houtlook draaipoort – Doornspijk

De toegang van deze woning middenin de bossen van Doornspijk is gerealiseerd middels een dubbele houtlook draaipoort met elektrische aandrijving. In de poeren van de poort is een intercom ingebouwd in het kader van toegangscontrole, maar ook gemak en comfort.

De tuin is verder afgebakend met dubbelstaafmathekwerken. Dit hekwerk staat bekend om zijn ijzersterke kracht en onderhoudsvrijheid.

Dubbele houtlook draaipoort met Genius aandrijving

Houtlook draaipoorten hebben de uitstraling van hout, maar zijn gemaakt van stalen kokers. Dit houdt in dat het materiaal weinig onderhoud nodig heeft en niet geschilderd hoeft te worden. Tijdens het productieproces verzinken we het staal en coaten het vervolgens in de gewenste RAL-kleur. Zo blijft uw favoriete teint jarenlang kleurvast op de poort of het hekwerk zitten.

Dubbelstaafmathekwerken

Dubbelstaafmathekwerk is ijzersterk en onderhoudsvrij. Het hekwerk heeft de kracht van een spijlenhekwerk en de charme van een gaashekwerk. Niet alleen stevig dus, maar ook stijlvol. Door het DSM-hekwerk af te werken in dezelfde kleur als de poort, vormen beide onderdelen één mooi geheel rondom de woning.

Videx intercom als toegangscontrole in poort

Op de stalen kolommen waar de poorten aan gemonteerd zijn, zit een Videx intercomsysteem. Zo kunt u op afstand praten met mensen die voor de poort staan en deze desgewenst vanuit uw stoel openen of sluiten. Gemakkelijk én veilig!

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat