Electric Fence – Van Mossel KIA

Elektrische schuifpoort voor uw autobedrijf

Voor Van Mossel KIA in Harderwijk realiseerden wij een elektrische schuifpoort. De schuifpoort is een veilige afbakening en daarbij ruimtebesparend door het schuifmechanisme. Dé oplossing voor ieder bedrijventerrein.

Naast de schuifpoort is het terrein verder omheind met dubbelstaafmathekwerken. Een dubbelstaafmathekwerk, oftewel een dsm hekwerk, is een ideale combinatie van een gaashekwerk en een spijlenhekwerk. Het verfijnde van een gaashekwerk en de robuustheid van een spijlenhekwerk.

Electric Fence als extra beveiliging

Electric fence is een elektronisch detectiesysteem om potentiële indringers af te schrikken en te detecteren. Het systeem bestaat uit een raster van draden, horizontaal vanaf de grond tot circa vijftig centimeter boven de hekwerklijn. Het modulaire systeem maakt het mogelijk verschillende zones te combineren tot een perfecte oplossing voor uw hekwerken en poorten.

Doordat de getwijnde draden zijn bevestigd aan de geïsoleerde profielen, blijven ze onder alle weersomstandigheden stevig gespannen staan. Een Electric Fence weerhoudt indringers over het hek te klimmen.

Het standaardraster heeft hoogspannings- en aardedraden. Een optionele ‘bipolaire’ configuratie heeft alleen hoogspanningsdraden voor een maximaal schokeffect en om sabotage onmogelijk te maken.

Electric Fence kan middels alarmcontacten gekoppeld worden met een inbraakalarmsysteem. Hierdoor wordt het alarm van een inbraakpoging snel en efficiënt gedetecteerd.

 

Ik wil advies over Electric Fence

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat