Elegant sierhekwerk met vouwpoort – Rotterdam

Een tijdloos hekwerk, maar wel eentje met een elegante uitstraling die past bij de monumentale woning gelegen in Rotterdam. Daar weten wij bij Van Klompenburg wel raad mee. We zijn gespecialiseerd in het realiseren van poorten op maat. We hebben een sierhekwerk in de voortuin van 17 meter geplaatst, voorzien van prachtige details. Daarnaast hebben we een sierlijke vouwpoort geïnstalleerd, zodat er nog voldoende ruimte op de oprit is om de auto bij de woning te parkeren. Een elegant sierhekwerk wat de uitstraling van deze monumentale woning recht doet.

Offerte aanvragen voor dit project

Sierhekwerk met mooie sierhek punten

Bovenop het sierhekwerk zijn sierhekpunten op de palen geplaatst in de vorm van granaatappels. Wist u dat granaatappels symbool staan voor gastvrijheid en geluk? Ze heten elke gast welkom die door de sierpoort komt. Wij kunnen ons geen mooiere betekenis voorstellen voor een sierpoort die toegang biedt tot een woning.

Daarnaast zijn er sierkrullen in dit hekwerk geplaatst, ook wel bekend als hekwerkkrollen of C-krullen. Alle sierkrullen worden gevormd door middel van smeden, wat betekent dat de hekwerkkrollen eerst verwarmd worden en vervolgens in een mal worden gedrukt om de vorm te verkrijgen. Zo ontstaan deze mooie sierhekpunten. Naast de C-krullen vindt u ook lelievormige punten terug, deze zijn geplaatst op de uiteinden. Door de combinaties van deze details ontstaat een op maat gemaakte sierpoort die goed past bij de woning.

Elegante zwarte sier vouwpoort

De sier vouwpoort en het sierhekwerk zijn beide tweelaags gepoedercoat in de kleur RAL 5004 (mat zwartblauw). Door deze zwartblauwe kleur ontstaat een elegante uitstraling. Het sierhekwerk is in dezelfde kleur verwerkt, wat dit hekwerk tot een opvallende verschijning maakt die toch goed past bij de uitstraling van deze monumentale woning.

Prijs opvragen

Elektrische sier vouwpoort

Vanwege de ruimte op de oprit van de voortuin is er gekozen voor een sier vouwpoort. Dit zorgt ervoor dat bij het openen en sluiten van de sierhekwerkpoort zo min mogelijk ruimte in beslag wordt genomen, zodat de auto gewoon bij de woning geparkeerd kan worden. De elektrische sierpoort wordt aangedreven door een ondergrondse aandrijving van Genius. Naast de functionaliteit biedt deze elektrische aandrijving het gemak dat de sierpoort vanuit de auto geopend kan worden.

Prijs opvragen

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies