Elektrische draaipoort in landelijke omgeving – Vaassen

Elektrische draaipoort met houtlook horizontale planken in een landelijke omgeving draaipoort oprit

Elektrische draaipoort in landelijke omgeving – Vaassen

Een elektrische draaipoort met ondergrondse aandrijving gerealiseerd te midden van de landelijke omgeving van Vaassen. Volledig op maat gemaakt door ons team van bekwame vakmensen in onze eigen werkplaats. De horizontale, stalen planken met een unieke afmeting voorzien de houtlook draaipoort van een uitzonderlijk design en geven de maatwerk poort een eigentijdse uitstraling. De maatwerk poort sluit volledig aan bij de wensen, behoeften van de klant.

Offerte aanvragen voor dit project

Een elektrische draaipoort oprit

De draaipoort oprit met horizontale planken is aangedreven door de ondergrondse Beninca poortopener, waardoor de draaipoort elektrisch vanaf iedere plek, automatisch is te openen. Dankzij het doordachte ontwerp en de hoogwaardige materialen van deze elektrische draaipoort, heeft de maatwerk poort een lange levensduur. De ondergrondse aandrijving garandeert een vloeiende werking. Dit zorgt niet alleen voor gemak bij het openen en sluiten van de draaipoort, maar draagt ook bij aan de veiligheid en het comfort van de gebruikers.

Gemak Doorbird intercomsysteem

Deze functionele eyecatcher is voorzien van een losse intercompaal, wat zorgt voor extra efficiëntie. Gasten kunnen aan komen rijden zonder de noodzaak om uit te stappen, en aanbellen via de losse intercom. Met een eenvoudige klik op de knop in de app, kan onze klant de poort automatisch openen. Dit project omvat dus niet alleen het leveren van de dubbele houtlook draaipoort, maar ook het monteren van de ondergrondse elektrische aandrijving en het installeren van het geavanceerde Doorbird intercomsysteem, waarmee functionaliteit en design hand in hand gaan. De houtlook draaipoort heeft dus niet alleen esthetische waarde maar biedt ook veiligheid en gebruiksgemak.

Unieke details draaipoort op maat

De stalen palen met voetplaat en afdekpet dragen niet alleen bij aan de robuuste look van deze elektrische draaipoort, maar bieden ook plaats voor de praktische elementen zoals een RVS huisnummer, brievenbus en pakketklep aan de voorzijde. Aan de achterzijde vormt een gecoate afsluitbare deur een handige toegang voor het uitnemen van post. Verder worden de stalen palen gesierd door twee Locinox Tricone lampen, gesynchroniseerd door een schemerschakelaar. Het kader van de houtlook poort geeft de automatische draaipoort een solide structuur. Verstelbare scharnieren en een aanslagflens zorgen voor soepele beweging en een perfecte sluiting. Het geheel is verzinkt en afgewerkt met twee lagen poedercoating in RAL 9005 TEXT (structuur zwart), wat niet alleen een strakke uitstraling garandeert, maar ook duurzaamheid en bescherming biedt.

Of het nu gaat om het verwelkomen van gasten of het beschermen van uw eigendommen, onze exclusieve poorten bieden een betrouwbare en elegante oplossing voor elke situatie.

Poort samenstellen in configurator

Van Klompenburg uw partner

Van Klompenburg Hekwerken heeft met haar team dit prachtige project mogen realiseren. Met jarenlange ervaring en expertise in hekwerkoplossingen heeft Van Klompenburg Hekwerken bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Pascal staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Hoe kan ik mijn maatwerk poort beveiligen?

    Hoe wordt de mijn elektrische poort bediend?

    Hoe onderhoud ik een houtlook draaipoort?