Elektrische houtlook draaipoort – Spierdijk

De nieuwste trend op het gebied van inrijpoorten is de houtlook variant. Van Klompenburg heeft inmiddels veel ervaring met houtlook toegangspoorten.

In Spierdijk plaatsten wij deze gave houtlook poort. De poort is gepoedercoat in RAL 9005. De poortpalen is afgewerkt met prachtige ‘Jan des Bouvrie’ verlichting. Daarnaast is een brievenbus geïntegreerd en is het huisnummer op de paal verwerkt.

Houtlook poort zelf samenstellen

Houtlook poorten

Dichte poorten kunnen gevuld worden met hout of met aluminium. Bepaalde houtsoorten zijn zeer geschikt voor poorten, echter gaat er niets boven de duurzaamheid en kracht van staal. Onze klant koos voor duurzaamheid en onderhoudsvrij genieten.

Trend: Houtlook poorten

De houtlook poort heeft alle looks van een mooi landelijk of modern hek, maar niet alle lasten. Hout oogt prachtig, maar is onderhoudsintensief. Onze houtlook poorten worden vervaardigd van hoge kwaliteit staal. Vervolgens worden de poorten gepoedercoat in de door gekozen RAL kleur. Staal is sterk en onderhoudsvrij.

Aansluiting en montage

Nadat de poort klaar is, controleren wij deze volledig. Als de poort aan alle kwaliteitseisen voldoet, wordt deze door onze monteurs bij u geplaatst. Ook met houtlook poorten is er een optie om de poorten prefab te leveren. De poort wordt dan in onze werkplaats in Elburg volledig opgebouwd, afgemonteerd en elektrisch aangesloten. We plaatsen de poort dan in één dag bij u thuis.

Een houtlook poort bestellen

Zelf u houtlook poort samenstellen kan in onze configurator. Heeft u een eigen ontwerp in gedachten? Neem contact met ons op. De mogelijkheden van onze houtlook poorten zijn eindeloos.

Meer houtlook poorten bekijken

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies