Elektrische houtlook draaipoort – Ermelo

In Ermelo mochten we bij deze een woning een witte houtlook inrijpoort realiseren. Deze poort is elektrisch aangedreven middels een Genius roller aandrijving. Daarnaast is een Videx intercomsysteem in de poeren verwerkt. Gemak dient de mens!

Voordelen dubbele draaipoort en schuifpoort

De inrijpoort van dit project is in twee delen opgesplitst. Door de poort in twee delen op te splitsen wordt de draaicirkel op het erf verkleind ten opzichte van een enkele draaipoort. Heeft u géén ruimte voor een draaipoort, dan kan een schuifpoort een mooie oplossing zijn. Het is hierbij echter van belang dat u voldoende ruimte naast de poort heeft zodat deze opzij kan schuiven.

Poorten poedercoaten

De oppervlakte van de poort is thermisch verzinkt, waardoor corrosie wordt voorkomen en u weinig onderhoud heeft aan de poort. Na verzinking wordt de poort gepoedercoat in de gewenste kleuren. Hierbij zijn alle RAL-kleuren mogelijk. Onze klant uit Ermelo koos voor poedercoat in kleur RAL 9001 wit.

Videx intercom als toegangscontrole in poort

Met een intercomsysteem houdt u controle op wie of welk moment toegang verkrijgt tot uw terrein. Met een afstandsbediening opent u gemakkelijk op afstand de elektrische poort voor uw visite, pakketbezorger of andere gasten. Heeft u liever een intercom met camera? Ook dit is mogelijk; vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!