Elektrische sierpoort en sierhekwerk – Apeldoorn

Een inrijpoort is geen overbodige luxe. Naast dat een elektrische sierpoort een prachtige afbakening van uw terrein is en het aanzicht van de woning afmaakt, biedt een poort ook veiligheid.

Voordelen van een toegangspoort:

  • U maakt het voor ongenode gasten moeilijk om de woning te bereiken.
  • Veiligheid voor uw kinderen.
  • Uw auto staat veiliger achter een poort. Sommige verzekeringsmaatschappijen verplichten zelfs een afgesloten entree!
  • Een persoonlijk sieraad voor uw woning.

Wat is een sierpoort?

Sierpoorten zijn doorgaans onderdeel van een hekwerk. De sierpoort voor onze klant uit Apeldoorn betreft de ingang van hun perceel. De gemetselde poeren met de inbouw brievenbus en het huisnummer doen het esthetisch gezien zeer goed. Het plaatje is compleet!

Welke sierpoort kan ik kiezen?

Maatwerken sierpoorten die volledig aansluiten bij uw wensen en ideeën zijn ons uitgangspunt. Deel uw gedachten met ons, zodat we gezamenlijk tot een ontwerp kunnen komen welke geheel naar uw smaak is.

Bij deze klant hebben we samen een prachtige sierpoort ontworpen met mooie krullen als details. Om eenheid in de hekwerken te behouden zijn de hekwerken in dezelfde stijl uitgevoerd.

Bij de sierpoort is ook de automatisering en bediening verzorgd. De mogelijkheden op het gebied van automatisering en toegangscontrole zijn legio. Wij geven u graag passend advies hierover.

Toegangspoort met intercom

De intercom met videobeeld van Van Klompenburg is zeer geschikt als u op afstand bezoekers te woord wilt staan. Personen melden zich middels de intercom. Via uw telefoon kunt u zien en horen wie er voor u poort staat en kunt u met één druk op de knop toegang verlenen door de poort op afstand te openen en te sluiten.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar