Houten draaipoorten met zwart frame

Hout geeft een poort karakter!

Het materiaal heeft van zichzelf een warme uitstraling, het is mooi om te zien en het is multi-inzetbaar in en om het huis. Veel mensen vallen bovendien voor de charme van hout omdat het materiaal ademt, krimpt en uitzet: hout leeft. Houten draaipoorten voelen elk seizoen tot in hun groeven!

Maak een vrijblijvende afspraak voor uw ontwerp

Dubbele en enkele houten draaipoorten

Bij dit project in Apeldoorn ontwierpen we een lange poort – in combinatie met hekwerk – die de gehele breedte van de oprit bedekt. Zo wordt het erf netjes en in één stijl afgesloten.

De erfafscheiding bestaat uit een dubbele draaipoort, een enkele looppoort en twee hekwerkdelen aan beide zijdes. Eerstgenoemde zorgt voor een gemakkelijke doorgang naar het erf voor bijvoorbeeld auto’s.

De dubbele poort wordt aangestuurd door een Genius Roller met ondergrondse aandrijving. De looppoort ernaast is ideaal wanneer u lopend of met de fiets het erf wilt betreden. Zo hoeft u niet de gehele poort te openen, maar loopt u gemakkelijk naar binnen.

Deze enkele poort wordt afgesloten met een smaldeurslot, zodat hij goed te combineren is met het smalle kozijn. De hekwerken aan beide zijdes van de draaipoorten sluiten het geheel af, waarbij het gedeelte aan de huiszijde op nauwkeurige wijze uitgesneden is. Zo sluit het hek mooi aan op de muur en ziet u geen grote kier.

Red ceder houten poort

De houten draaipoorten van dit project zijn gemaakt van red ceder. Deze houtsoort is door zijn schitterende structuur en kleur zeer geliefd voor onder andere poorten en pergola’s. Het red ceder is in dit geval onbehandeld, zodat het hout na verloop van tijd vergrijst. Deze verweerde uitstraling geeft het hout karakter. De poorten hebben een veer en groef, zodat ze op fraaie wijze in elkaar grijpen. Het resultaat is een volledig dichte poort die 100% privacy biedt. In combinatie met het zwarte staal is de houten erfafscheiding een echte blikvanger op het terrein!

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!