Houten poort met een inlooppoort – Graveland

Elk project heeft altijd een prachtig verhaal van onze klanten en dit project is geen uitzondering. Voorafgaand aan het contact met ons, hebben klanten hun wensen en behoeften vaak al zorgvuldig overwogen. Deze klant had duidelijk goed nagedacht en kwam zelfs met een maquette van een buitenpost met intercomsysteem en hoe dit eruit zou moeten zien. Een essentiële overweging was de plaatsing van de woning en het recht van overpad. Daar zijn we samen uitgekomen en hebben we uiteindelijk een prachtig resultaat neergezet met een houten poort en een inlooppoort. Lees verder voor meer details over dit mooie project in Graveland.

 

Offerte aanvragen voor dit project

Louro Preto hardhouten poort oprit

Voor dit project hebben we gebruik gemaakt van Louro Preto hout in geschaafde planken. Dit is een hardhoutsoort die niet heel bekend is, maar zeer geschikt is voor dit soort projecten. Hout is een natuurproduct en werkt maar wat dit houtsoort uniek maakt, is dat het vochtwerend is en dat het door de weersomstandigheden geleidelijk verandert in een mooie vergrijsde tint. Dit zorgt ervoor dat de houten poort zijn robuuste en natuurlijke uitstraling behoudt.

De houten delen zijn gemonteerd in een stalen frame. Naast dat het stalen frame zorgt voor de functionaliteit en stabiliteit, is het ook belangrijk dat dit visueel een aanvulling is op het project. De stalen frame van de dubbele draaipoort en de inlooppoort is gepoedercoat in RAL 8019 (grijsbruine) kleur. Deze kleur complementeert de geschaafde planken van de houten poort perfect, zodat de natuurlijke uitstraling behouden blijft.

Poort samenstellen in configurator

Doorbird Intercom buitenpost

In dit geval hadden we te maken met het recht van overpad, en was de woning gelegen achter een andere woning. Daarbij moest er goed nagedacht worden over de plaatsing van het intercomsysteem. Belangrijk voor de klanten was dat ze wilden weten wie het terrein betrad. Daarom hebben we een Doorbird intercomsysteem op een buitenpost met codepaneel geplaatst, (zoals de maquette die de klant heeft gemaakt), en een tweede geplaatst bij de poort zelf. Op deze manier hebben we gezorgd voor zoveel mogelijk veiligheid bij de toegang van het terrein, met behulp van geofencing, een videosysteem en waarbij oproepen binnenkomen via de smartphone.

Poort samenstellen in configurator

Maatwerk dubbele houten poort

De woning waar we de houten poort mochten plaatsen heeft zelf ook veel houten elementen, daarom was de keuze voor een houten poort snel gemaakt. Het huisnummer, de brievenbus zijn van RVS, en de grijze elementen vormen een toevoeging op het unieke hout dat is gekozen. De kleur van de buitenposten is ook verwerkt in de kleur die past bij de stalen frame.

In dit project hebben we nauw samengewerkt met onze klanten, en door de goede voorbereiding kwamen we al snel tot een mooi resultaat. Welke optie u ook kiest, Van Klompenburg Hekwerken verzorgt dit allemaal zelf. Maatwerk is onze specialiteit, en daarom denken we ook graag met u mee.

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies