Houten poorten met duurzaam NobelWood

Houten poorten met duurzaam NobelWood

Een moderne uitstraling, maar ook de warmte van hout. Gemaakt vanuit duurzaam oogpunt, zonder dat het hout een lange reis moet afleggen vanuit tropische landen. Die unieke combinatie vindt u terug bij de houten poorten van dit project! Zowel de schuifpoort als de enkele draaipoort zijn uitgevoerd met een stalen constructie en NobelWood: een bijzonder materiaal waarbij naaldhout dezelfde uitstraling krijgt als tropisch hardhout.

Bespreek uw eigen poort met NobelWood

Duurzame ontwikkelingen: houten poorten met NobelWood

Dat duurzaamheid steeds belangrijker wordt in onze wereld, is een vaststaand feit. Er wordt gezocht naar oplossingen die het milieu zo min mogelijk schaden, een lange houdbaarheid hebben en bovendien voldoen aan de hoge kwaliteitseisen van nu. De firma Foreco zocht een duurzaam antwoord op het vele gebruik van tropisch hardhout. Ze ontwikkelden daarom het zogenaamde ‘NobelWood’. NobelWood heeft de uitstraling van tropisch hout, maar wordt gemaakt van ‘gewoon’ naaldhout. Dit hout groeit overal ter wereld overvloedig en snel. Het hout wordt behandeld met een speciale substantie die het onderhoudsvrij, weersbestendig en brandvertragend maakt. Tegelijkertijd bent u verzekerd van een natuurlijke uitstraling, want ook houten poorten met NobelWood krijgen na verloop van tijd een prachtige, vergrijsde kleur. Wilt u liever een mooi kleurtje op het hout? Dan zijn er volop coatings die op het NobelWood aangebracht kunnen worden. Zo krijgt de poort uw persoonlijke stijl!

Twee poortdelen, één karakter

De toerit naar deze woning wordt afgesloten door twee poorten in dezelfde stijl. Allereerst is dit een schuifpoort met een combinatie van hout en staal. Deze is te bedienen wanneer grotere voertuigen het terrein oprijden. De schuifpoort is elektrisch aangedreven, zodat hij met één druk op de knop opent. Voor voetgangers en fietsers is de enkele draaipoort een uitkomst. Op de kolommen bevinden zich bovendien een fraai RVS huisnummer en een RVS brievenbusklep. De eigenaar kan zo eenvoudig de post aan de achterzijde van de kolommen uit de bus pakken. Het geheel combineert duurzaamheid, praktische functionaliteit en esthetiek op geweldige wijze. Ook op zoek naar een erfafscheiding die een echte blikvanger is in de straat? Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat