Houtlook draaipoort, alarmsysteem en camerabeveiliging – Particuliere beveiliging

Een goed beveiligde woning geeft inbrekers geen kans!

Het belang van huisbeveiliging

Met een beveiligingssysteem beschermt u uzelf en uw familieleden, maar ook uw inboedel en woning. Schade welke wordt veroorzaakt door brand of inbraak wordt niet altijd vergoed door de verzekering, dus een inbraak kan een hoge kostenpost worden. Door duidelijk te etaleren dat uw woning beveiligd is, is de kans kleiner dat er wordt ingebroken. En met een goed camerasysteem is het identificeren van inbrekers die toch een poging wagen zeer groot.

Camerabeveiliging en alarmsysteem voor particulieren

Eén van onze klanten koos op ons advies voor camerabeveiliging en een alarmsysteem. Op deze wijze worden inbrekers afgeschrikt en blijft schade beperkt. Op de afbeeldingen is zichtbaar hoe de verschillende beveiligingsoplossingen zijn geïntegreerd in en rondom de woning.

Elektrische draaipoort voor particulieren

Wie wil er geen onderhoudsvrije toegangspoort? Onze houtlook poorten hebben de uitstraling van een houten poort, maar de constructie bestaat uit staal, wat zeer sterk, onderhoudsvrij en duurzaam is. Dé perfecte oplossing als u op zoek bent naar een chique poort welke onderhoudsvriendelijk is!

Inbouw brievenbus in poer of pilaar

Een ingebouwde brievenbus in een gemetselde of gestucte poer is prachtig. Zelf poeren metselen en het inbouwen van een brievenbus behoort bij onze werkzaamheden. Onze vakspecialisten verwerken een door u samengestelde brievenbus op secure wijze in de poeren van uw droompoort.

Poort bedienen via een app

Via een app kunt u op afstand uw poort bedienen. Staat de pakketbezorger voor de deur en bent u aan het werk? U ontvangt een melding als er iemand voor de poort staat en kunt vanaf uw werkplek de poort openen. Gemak dient de mens!

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar