Houtlook draaipoort met domotica

Houtlook draaipoort met gemetselde kolommen

Onze klant in Nunspeet was op zoek naar een luxe poort met strakke afwerking, passend bij het bestaande erf. We realiseerden een houtlook draaipoort met een fraaie toog die naar beneden loopt. De stoere uitstraling die zo ontstaat, geeft de poort karakter en toont – ondanks de robuuste spijlen – oog voor verfijning.

De draaipoort wordt compleet gemaakt door twee mooi afgewerkte, gemetselde kolommen. Bovenop deze poeren bevinden zich Belgisch hardstenen kolomafdekkers, terwijl in één van de poeren een brievenbusgleuf en plaat zit. Aan de onderzijde bevinden zich kolomplaten. In het metselwerk ziet u de verfijnde details opnieuw terug, met bijzonder metselwerk in verschillende dieptes.

 

Neem vrijblijvend contact op!

Dahua intercomsysteem en Genius aandrijving: laat domotica het werk doen

Om ervoor te zorgen dat deze poort niet alleen mooi is maar ook praktisch, is er de nodige domotica in verwerkt. In de poer zelf vindt u een Dahua intercomsysteem. Door het ingebouwde cijfercode klavier kunt u de poort altijd openen met een code. Zo hoeft u geen sleutel meer mee te nemen! De aandrijving van de poort verloopt via een Genius roller. Deze doet zijn werk ondergronds, zodat er geen storende onderdelen zichtbaar zijn.

Heeft u ook interesse in een poort of hekwerk op maat?

Ontwerp hier uw hekwerk of poort op maat

Ga naar de configurator