Houtlook draaipoorten

Houtlook draaipoorten

Bij dit project in Aerdenhout mochten we een mooie erfafscheiding creëren met twee houtlook draaipoorten. Bovendien plaatsten we DSM-hekwerk, zodat het terrein stevig omheind is. Door te kiezen voor een houtlook, worden de pluspunten van staal en de uitstraling van hout gecombineerd. Een win-win situatie!

Waarom houtlook draaipoorten?

Houtlook draaipoorten hebben de subtiele uitstraling van hout, maar zijn gemaakt van stalen kokers. Dit betekent dat het materiaal weinig onderhoud vergt en niet geschilderd hoeft te worden. Tijdens het productieproces verzinken we het staal en coaten het vervolgens in de gewenste RAL-kleur. Zo blijft uw favoriete tint jarenlang kleurvast op de poort of het hekwerk zitten.

Draaipoorten met elektronisch gemak

Bij dit project plaatsten we twee soorten houtlook draaipoorten. De eerste is een dubbele houtlook draaipoort. Door deze te bedienen met de ondergrondse Genius roller-aandrijving kunt u eenvoudig met een voertuig het erf op rijden. Daarnaast is er een enkele houtlook draaipoort geplaatst die als looppoort dient. Zo hoeft u niet het gehele hek te openen voor visite, bezoek per fiets of een collectant. Op de stalen kolommen waar de poorten aan gemonteerd zijn, zit een Doorbird intercomsysteem. Zo kunt u op afstand praten met mensen die voor de poort staan en deze desgewenst vanuit uw stoel openen of sluiten. Om het geheel extra veilig te maken, is het erf omheind met een DSM-hekwerk. DSM staat voor dubbel staafmat: een hoogwaardige en solide hekconstructie van verticale en horizontale staven. Door het DSM-hekwerk af te werken in dezelfde kleur als de poort, vormen beide onderdelen één mooi geheel rondom de woning.

Ook zo'n mooie draaipoort op uw oprit?

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat