Houtlook draaipoort en woningbeveiliging – Hulshorst

Elektrische toegangspoort en huisbeveiliging

Houtlook poorten zijn ‘hot’! De poorten hebben een houten look, maar de constructie bestaat uit staal, wat zeer sterk, onderhoudsvrij en duurzaam is. De toegang tot deze woning is gerealiseerd middels een elektrische draaipoort.

In de poer is een intercomsysteem met camera verwerkt, zodat de klant kan zien en horen wie er voor de poort staat en op afstand toegang gegeven kan worden.

Intercomsysteem met camera in toegangspoort

Naast de snelle functionaliteit, ziet de draaipoort er schitterend uit dankzij de houtlook.

Poeren vormen de solide basis waar alle poorten aan bevestigd zijn. Deze palen hebben echter veel meer te bieden! Zo is op fraaie wijze een intercomsysteem met camera in de kolommen verwerkt. Wilt u ook een intercom bij uw poort? Dit is mogelijk in elke poort. Een intercomsysteem zorgt dat u vanuit uw woning kunt zien en horen wie er aanbelt bij uw poort. Op deze wijze kunt u vanuit uw stoel toegang geven tot uw terrein. Bent u niet thuis? Via uw app kunt u de poort openen voor bijvoorbeeld de pakketbezorger.

Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden!

Huisbeveiliging

Bij dit project realiseerden we ook huisbeveiliging. De klant woont in de bossen en wilde een veilig thuishaven verzekeren.

Optimale huisbeveiliging draait in eerste instantie om preventie. Onze adviseurs zijn bij de woning van de klant geweest om de zwakke plekken in kaart te brengen en op basis hiervan een op maat gemaakt beveiligingspakket op te stellen.

Camerabeveiliging en alarmsysteem voor particulieren

Door het installeren van beveiligingscamera’s worden inbrekers op afstand gehouden. Komen ze toch een bezoekje brengen, dan krijgt de klant hier een melding van en kan via een app met de beelden worden meegekeken. Dreigend gevaar? De hulpdiensten worden snel ingeschakeld!

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk