Poort met houtlook – Zwolle

Een indrukwekkende poort geeft meer uitstraling aan uw woning. In Zwolle realiseerden wij deze exclusieve schuifpoort. In overleg met de klanten ontwierpen wij een houtlook inrijpoort welke uitstekend past bij de wensen van de klant, de rietgedekte zwart-wit woning en de omgeving. De schuifpoort is niet alleen stijlvol, maar ook praktisch, omdat dit de meeste ruimtebesparende oplossing is. De hekwerkonderdelen schuiven langs de heg, waardoor de oprit volledig vrij blijft.

Ik wil advies over deze poort voor bij mij thuis

Toegangspoort oprit

De stalen inrijpoort heeft dankzij de vorm en coating de look van hout. De schuifpoort bestaat uit de volgende onderdelen:

  • Gestucte poeren in zuiverwit: RAL 9010
  • Hang- en sluitwerk
  • Genius Falcon 20C elektrische ingebouwde aandrijving
  • Video-intercominstallatie
  • Openen met een handzender
  • Poort kleur RAL 9005
  • Wit gestucte poeren
  • Inbouwbrievenbus met huisnummer
  • Ledverlichting

Stijlvolle poort

De nieuwe afrastering biedt niet alleen een vergroot gevoel van veiligheid, maar valt ook esthetisch gezien goed in de smaak. De kleur, de vorm, de stevigheid, overal is aan gedacht. De poort imponeert door zijn zwart-wit kleursamenstelling en geeft een krachtige uitstraling. Het groen van de omgeving laat de basic tinten van de poort nog meer tot zijn recht komen.

Wilt u ook uw hekwerk geheel naar uw wens laten vervaardigen? Vraag vandaag nog een offerte aan!

Prefab poort – in 1 dag geplaatst

Wist u dat wij deze poort ook in één dag kunnen plaatsen? De productie van uw prefab poort vindt plaats in onze werkplaats. Van klompenburg Hekwerken beschikt over een goed geoutilleerde werkplaats met vakkundige specialisten. Uw prefab poort wordt op een betonnen plaat opgebouwd. Hierdoor kan deze in zijn geheel geplaatst worden. Na de productie volgt uiteindelijk de plaatsing in 1 dag. Vanuit onze werkplaats wordt de poort in zijn geheel naar uw woning of bedrijf vervoerd. Daarna wordt uw toegangspoort door onze medewerkers geplaatst en gemonteerd.

Prefab poort nodig?

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies