Houtlook schuifpoort met enkele draaipoort als inlooppoort – Badhoevedorp

Bij deze klant is een elektrische schuifpoort met een enkele draaipoort in de tuin gerealiseerd. De poorten stralen niet alleen duurzaamheid uit, door de keuze voor houtlook, maar behouden ook de uitstraling van een houten poort, dankzij de constructie van hoogwaardig staal. Hierdoor worden de poorten niet beïnvloed door weersinvloeden. De gemetselde kolommen, gekozen in dezelfde steensoort als het huis, dragen bij aan een stoere en robuuste uitstraling die perfect past bij de architectuur van de woning.

Gemetselde kolommen de fundering van de poort

Om de schuifpoort een stevige basis te bieden, zijn er gemetselde kolommen geplaatst. Bij het ontwerp van de poorten is zorgvuldig rekening gehouden met zowel functionaliteit als esthetiek. De kolommen, gemaakt van dezelfde steensoort als het huis, hebben een stoere en robuuste uitstraling, waardoor ze niet alleen praktisch zijn, maar ook een belangrijke bijdrage leveren aan het design.

Zwartgrijze schuifpoort en draaipoort

Zowel de schuifpoort als de draaipoort zijn gepoedercoat in een donkere kleur, RAL 7021 TEXT (zwartgrijs). Deze kleur zorgt voor een stoere combinatie met de gemetselde kolommen en het uiterlijk van het huis. Als je let op de details, zie u dat de brievenbus en het huisnummer in dezelfde kleur zijn verwerkt. Dit versterkt de eenheid in de details van het uiterlijk van deze poorten.

Ik wil een prijsopgaaf ontvangen

Doorbird intercomsysteem

Gemak, veiligheid en functionaliteit zijn doorgevoerd in het toevoegen van het Doorbird intercomsysteem. Deze video intercom is geïnstalleerd op de stalen kolom waar de schuifpoort aan is gemonteerd. U kunt zo op afstand zien wie er voor uw poort staat en desgewenst de poort openen of sluiten vanuit huis. Het toppunt van gemak en veiligheid!

Monteren en afwerking

Om het gemak en de veiligheid van onze klanten te waarborgen, hebben we een elektrische aandrijving van Genius geïnstalleerd voor de schuifpoort. De elektrische aandrijving zorgt ervoor dat de elektrische schuifpoort door de gemetselde kolom heengaat. Bij de enkele draaipoort is een interio deur dranger geplaatst, deze zorgt ervoor dat de draaipoort beheerst wordt gesloten.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies