Houtlook vouwpoort met dubbele houtlook looppoort – Dronten

Plaatsing van een moderne poort in Dronten 

Onlangs opgeleverd: een moderne vouwpoort welke is voorzien van een hoogwaardige Beninca ondergrondse aandrijving. De poorten zijn verzinkt en gepoedercoat in de kleur RAL 7016 30% (mat antraciet). Het project omvat de installatie van deze functionele en esthetisch aantrekkelijke poorten, waardoor een veilige en stijlvolle toegang tot het terrein mogelijk wordt.

Offerte aanvragen voor dit project

Duurzaamheid en onderhoudsarme eigenschappen van houtlook poorten

De plaatsing van de houtlook vouwpoort en dubbele houtlook looppoort bij dit project is een uitstekend voorbeeld van de vakmanschap en expertise die Klompenburg Hekwerken biedt. De keuze voor houtlook biedt de mogelijkheid om de warmte en charme van hout na te bootsen, terwijl de duurzaamheid en onderhoudsarme eigenschappen van metaal behouden blijven.

De poorten zijn voorzien van een hoogwaardige Beninca ondergrondse aandrijving, die zorgt voor een soepele en betrouwbare werking. Deze aandrijvingen zijn ontworpen om discrete en efficiënte automatisering mogelijk te maken, waardoor het uiterlijk van de poort behouden blijft.

Maatwerkopties voor specifieke wensen

Om te zorgen voor een langdurige bescherming tegen weersinvloeden en corrosie, zijn de poorten verzinkt en vervolgens gepoedercoat met een RAL 7016 30% (mat antraciet) afwerking. Dit zorgt niet alleen voor een esthetisch aantrekkelijke uitstraling, maar verlengt ook de levensduur van de poorten, zelfs onder zware omstandigheden.

De houtlook vouwpoort en dubbele houtlook looppoort bieden een veilige en stijlvolle toegang tot het terrein. Ze zijn ontworpen met oog voor detail en aandacht voor functionaliteit. De poorten zijn aangepast aan de specifieke wensen en eisen van de klant, inclusief opties zoals toegangscontrolesystemen en intercomsystemen.

Poort samenstellen in configurator

Uw betrouwbare partner

Van Klompenburg Hekwerken heeft met haar team dit prachtige project mogen realiseren. Met jarenlange ervaring en expertise in hekwerkoplossingen heeft Van Klompenburg Hekwerken bewezen een betrouwbare partner te zijn voor zowel residentiële als commerciële projecten.

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Pascal staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat is een houtlook vouwpoort?

    Wat is een dubbele houtlook looppoort?

    Wat zijn de voordelen van houtlook poorten ten opzichte van echte houten poorten?