Industriële schuifpoort en hekwerk – De Haas Shipyards Rotterdam B.V.

De Haas Rotterdam Shipyards is een scheepswerf die zich al meer dan 100 jaar richt op de nieuwbouw, reparatie en het onderhoud van verschillende soorten schepen, waaronder binnenvaartschepen, zeeschepen en werkboten. De Haas Shipyards is gevestigd in Rotterdam en heeft faciliteiten voor het onderhoud en reparatie van schepen in zowel de zeehaven als de binnenvaart.

Van Klompenburg Hekwerken heeft de recent geopende scheepswerf voorzien van industriële hekwerken en poorten. Alles geheel op maat gemaakt volgens de richtlijnen en met oog op de meeste functionaliteit, efficiëntie en continuïteit.

Offerte aanvragen voor dit project

Industriële Hekwerken en Poorten: Waarom kiezen voor maatwerk?

Bedrijven hebben vaak specifieke eisen als het gaat om beveiliging en toegangscontrole. Om aan deze behoeften te voldoen, zijn maatwerk industriële hekwerken en poorten een uitstekende oplossing. Van Klompenburg denkt graag mee in dé oplossing voor uw situatie.

Industriële hekwerken en poorten bieden bedrijven een betrouwbare beveiligingsoplossing. Door hun stevige constructie en hoogwaardige materialen zijn ze bestand tegen vandalisme, inbraak en andere vormen van ongewenst bezoek. Een industriële schuifpoort biedt bijvoorbeeld extra bescherming tegen ongeautoriseerde toegang.

Installatie telescopische schuifpoort

Op de Scheepswerf van De Haas heeft Van Klompenburg Hekwerken 3 telescopische schuifpoorten en 2 industriële schuifpoorten geïnstalleerd. De poorten worden aangedreven door de krachtige Beninca OTI 230V schuifpoortaandrijving. Daarnaast is 170 meter maatwerk spijlenhekwerk geproduceerd en gemonteerd.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw bedrijventerrein? Laat uw gegevens achter in het formulier en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies