Stalen inrijpoort op maat – Blauwestad

Een stalen poort is een stuk steviger dan een houten inrijpoort en bovendien beter bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Een houten poort brengt echter een luxe look and feel mee. Van Klompenburg vervaardigd daarom stalen poorten met de uitstraling van een houten poort, een geweldige combi van duurzaamheid en exclusiviteit.

Bekijk de metalen inrijpoort toepassing bij onze klant in Blauwestad.

Offerte aanvragen voor dit project

Metalen poort

Het is anno 2023 een trend om te verhuizen van de randstad naar het noorden van het land. En geef ze eens ongelijk, waar je in de randstad hutje mutje op elkaar zit, heb je in Groningen álle vrijheid!

In Blauwestad, een pittoresk dorpje in Groningen begeven we ons op zo’n vrijstaand perceel. De prachtige moderne woning met rietgedekte kap is omgeven met groen en het erf wordt afgesloten door een beukenhaag. Van Klompenburg Hekwerken heeft de metalen schuifpoort ontworpen, vervaardigd en geïnstalleerd.

Tuinpoort en looppoort metaal dicht

De toegangspoort is thermisch verzinkt en gepoedercoat in RAL 7016. De kleur antraciet komt overeen met de kozijnen van de villa. Hoe gaaf om zo dezelfde kleuren en tinten op verscheidenen manieren terug te laten komen op het perceel! Naast de schuifpoort is ook een looppoort gemaakt. De looppoort is elektrisch en kan via een code/tag of op afstand worden geopend en gesloten.

De poorten bij Van Klompenburg worden op maat gemaakt. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen hoe de afstand tussen de spijlen zich tot elkaar verhouden. Voor optimale privacy kan de poort ook helemaal dicht gemaakt worden. Wij realiseren uw stalen wens!

Prijs opvragen

Onderhoud metalen poorten

Onze metalen poorten zijn bestand tegen vele weersomstandigheden en daarom onderhoudsarm en duurzaam. Echter kan er soms een storing plaatsvinden. Om te zorgen dat u jarenlang kunt blijven genieten van onze poorten leveren wij standaard een onderhoudscontract bij aanschaf van een inrijpoort. Eén van onze kundige servicemedewerkers komt jaarlijks langs om uw poort volledig na te lopen en waar nodig te updaten, zodat deze in topconditie blijft. Hiermee voorkomt u storingen en voldoet u bovendien aan uw zorgplicht om de veiligheid van anderen de garanderen.

Ik wil advies over een toegangspoort

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies