Kies voor een statement langs de weg

Statement draaipoort

Een hoogwaardige poort is een geweldig stijlelement. Deze kan op subtiele wijze opgaan in zijn omgeving of er juist uitspringen. In het geval van dit project in Aerdenhout zorgen de majestueuze kolommen en de brede poortdelen ervoor dat de poort een schitterende blikvanger wordt. Een echt statement als opmaat naar de fraaie woning die erachter ligt.

Dubbele houtlook draaipoort

Bij dit project is gekozen voor een dubbele draaipoort met brede poortdelen. Ze hebben een houtlook, maar zijn gemaakt van hoogwaardige stalen kokers. Deze zijn verzinkt en vervolgens gecoat in een donkere RAL-kleur, zodat ze bestand zijn tegen corrosie zoals roest. Ook na jaren in weer en wind blijft de hoogwaardige poedercoating kleurvast, waardoor u blijft genieten van uw favoriete kleur. De poort wordt automatisch aangedreven dankzij een ondergrondse Genius roller aandrijving. Zo kunt u de draaipoort op afstand bedienen, wat het comfort en de functionaliteit verder vergroot.

Statement details: stucwerk, hardsteen en verlichting

Details maken de bijzondere uitstraling van deze poort helemaal af. De kolommen die de poorten dragen, zijn gemetseld en vervolgens gestuct. Een schitterende, witte poer met een antracietkleurige onderrand is het geweldige resultaat. Op de kolommen vindt u Belgische, hardstenen afdekkers die ervoor zorgen dat regenwater gemakkelijk wegloopt. Ook bij de inwerpgleuf voor de post komt het hardsteen terug. Deze brievenbus is afgewerkt met een fraai huisnummer in zwart. De laatste puntjes op de ‘i’ vindt u bij de bijzondere verlichting op de poeren. Aan de voorzijde is Locinox verlichting aangebracht die voor een sfeervol schijnsel naar beneden zorgt. Aan de binnenzijden van de kolommen (in de dagmaat van de poort) zijn subtiele led-spots verwerkt. Dit zorgt niet alleen voor een bijzonder effect in schemer en duister, maar is ook praktisch bij het inrijden met een voertuig in het donker. Zo zorgen fraaie extra’s en details voor een schitterende poort die comfort en uitstraling geweldig combineert. Ook op zoek naar een statement voor uw terrein? Neem vrijblijvend contact op om te horen wat er mogelijk is!

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat