Maatwerk dubbele houtlook draaipoort – Gorredijk

Het toppunt van ambacht en maatwerk

Bij Reefhorst Ranch in Gorredijk vonden we onszelf voor een bijzondere uitdaging – een project dat niet alleen vakmanschap vereiste, maar ook creativiteit en oog voor detail. Het resultaat? Een meesterwerk van maatwerk en ambacht: onze unieke dubbele houtlook draaipoort. Lees verder en ontdek hoe we dit buitengewone project hebben gerealiseerd.

 

Offerte aanvragen voor dit project

Een poort die uitblinkt in esthetiek

De eerste indruk is vaak de meest blijvende, en dat is waar onze reis begon. Van Klompenburg heeft een poort gecreëerd die niet alleen functioneel is, maar ook de uitstraling van Reefhorst Ranch aanvult. Het resultaat is een dubbele houtlook draaipoort met een uniek klokmodel en toogontwerp.

Materialen van de hoogste kwaliteit

Om duurzaamheid te garanderen, is gekozen voor hoogwaardig staal voor de constructie van de poort. Het staal is vervolgens tweelaags gepoedercoat in RAL 9010 (wit), wat niet alleen een elegante uitstraling geeft, maar ook bescherming biedt tegen de elementen. Aan de onderzijde van de poort zijn aluminium planken toegevoegd om een warme houtlook te creëren, waardoor de poort naadloos opgaat in het landelijke landschap.

Toegangsbeveiliging en gemak

Een moderne poort vereist moderne oplossingen. Daarom is in de gemetselde kolommen van de poort een Doorbird intercomsysteem geïnstalleerd. Hiermee kan Reefhorst Ranch bezoekers verwelkomen en controleren wie toegang krijgt tot het terrein, wat zorgt voor extra beveiliging en gemak.

Poort samenstellen in configurator

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, gemak en veiligheid met onze houtlook draaipoorten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat maakt deze dubbele houtlook draaipoort uniek

    Welke materialen zijn gebruikt voor de poort?

    Kan de stalen boog worden aangepast met een eigen tekst of ontwerp?