Maatwerk sier schuifpoort op rails – Zoetermeer

Als hekwerkspecialist zijn we gespecialiseerd in het plaatsen van maatwerk hekwerken. Dit is goed te zien in dit project dat we hebben uitgevoerd in Zoetermeer. We hebben een sier schuifpoort op rails geplaatst met sierlijke, handgesmede punten aan de bovenkant. Deze handgesmede punten zijn door onszelf in de werkplaats in Elburg geproduceerd. De sier schuifpoort past perfect bij het bestaande balkonhekwerk en de looppoort van deze klant.

 

Offerte aanvragen voor dit project

Sier schuifpoort op rails

Deze schuifpoort is bijzonder vanwege het maatwerkontwerp, dat naadloos aansluit bij het bestaande hekwerk van de klant. De schuifpoort beweegt soepel op rails en biedt zowel een stijlvolle uitstraling als praktische voordelen. Het unieke ontwerp en de hoogwaardige afwerking maken deze schuifpoort een blikvanger in de redelijk nieuwe wijk van Zoetermeer, waar meerdere buren ook voor onze hekwerken hebben gekozen. Door te kiezen voor een schuifpoort op rails moesten we ervoor zorgen dat deze niet voorbij de al geplaatste looppoort zou komen. Een schuifpoort zorgt ervoor dat de ruimte op de oprit optimaal benut kan worden.


Elektrische aandrijving schuifpoort voor gemak

De sier schuifpoort is voorzien van een elektrische aandrijving, wat het gebruiksgemak aanzienlijk verhoogt. We hebben een Genius Blizzard 900 met ingebouwde besturing geïnstalleerd. Deze aandrijving zorgt voor een betrouwbare en efficiënte werking van de schuifpoort, waardoor de toegang tot het terrein eenvoudig en snel geregeld kan worden.

Duurzame afwerking schuifpoort buiten

De schuifpoort buiten is afgewerkt met een tweelaagse poedercoating in RAL 9005 MAT met 30% glans (zwart). Deze afwerking biedt niet alleen een elegante en stijlvolle uitstraling, maar ook een duurzame bescherming tegen weersinvloeden. Aan beide kanten van de poort hebben we 250 mm DSM-hekwerk geplaatst, wat bijdraagt aan het afschermen van de tuin en de oprit.

Poort samenstellen in configurator

Montage en installatie sier schuifpoort

De montage en installatie van deze sier schuifpoort op rails werd uitgevoerd met oog voor detail, duurzaamheid en ontwerp. Bij Van Klompenburg Hekwerk streven we altijd naar kwaliteit, wat duidelijk naar voren komt in dit project. Naast deze sier schuifpoort bieden we een breed scala aan poorten, waaronder vouwpoorten, houten poorten, sierpoorten en meer.

In deze wijk van Zoetermeer hebben we meerdere huizen mogen voorzien van een op maat gemaakt hekwerk, wat ons tot een vertrouwde hekwerkspecialist maakt. Door te kiezen voor Van Klompenburg Hekwerk bent u verzekerd van een maatwerkoplossing voor uw tuin en oprit.

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies