Moderne houten poorten – Doetinchem

Comfort en functionaliteit verenigd: Geautomatiseerde moderne houten poorten

Onlangs hebben we een project afgerond in Doetinchem waarbij we een moderne dubbele houten poort hebben geïnstalleerd. Het project is niet alleen functioneel, maar ook esthetisch bijzonder geslaagd. De houten poort is een echte blikvanger en draagt bij aan de uitstraling van de woning. Op deze projectpagina gaan we dieper in op de verschillende aspecten van het project en laten we zien hoe we tot deze prachtige houten poort zijn gekomen.

Offerte aanvragen voor dit project

Geautomatiseerde moderne houten poorten

De poort in Doetinchem is gemaakt van Afrormosia klasse 1, een duurzame houtsoort die geschikt is voor buitengebruik en lang meegaat. Om de houten poort te beschermen tegen weersinvloeden en verkleuring is deze voorzien van Pouleyn Hydro-olie.

Om de poort te bedienen hebben we gekozen voor een ondergrondse aandrijving van het merk Genius, type Roller. Dit zorgt voor een strakke afwerking en een geruisloze werking. De aandrijving is geïntegreerd in de grond en dus niet zichtbaar, wat bijdraagt aan de moderne uitstraling van de poort.

Als extra functionaliteit hebben we een Doorbird intercom met 180 graden wide-angle lens geïnstalleerd. Hierdoor kunnen de bewoners vanuit hun woning zien wie er voor de poort staat en met diegene communiceren. Dit draagt bij aan de veiligheid en het gemak van het gebruik van de poort.

Voordelen van houten poorten

Houten poorten hebben verschillende voordelen ten opzichte van bijvoorbeeld metalen poorten. Hout heeft van nature een warme en natuurlijke uitstraling en kan gemakkelijk worden aangepast aan de gewenste stijl. Bovendien is hout een duurzaam en ecologisch verantwoord materiaal, mits het afkomstig is van duurzame bronnen en op een verantwoorde wijze wordt geproduceerd. Ook is hout relatief gemakkelijk te onderhouden en te repareren.

Een houten poort is niet alleen functioneel, maar kan ook bijdragen aan de uitstraling van een woning. Door te kiezen voor een gepersonaliseerde moderne houten poort, kunt u uw eigen stijl en smaak tot uiting brengen en een unieke uitstraling creëren.

Gepersonaliseerde moderne houten poorten

Bij het ontwerpen en produceren van gepersonaliseerde moderne houten poorten is er veel mogelijk. Zo kunt u kiezen uit verschillende houtsoorten, afmetingen en afwerkingen. Daarnaast zijn er diverse opties voor de bediening en beveiliging van de poort, zoals geautomatiseerde aandrijvingen en intercomsystemen.

Het is ook mogelijk om de houten poort te voorzien van bijvoorbeeld verlichting, ornamenten of een speciaal ontworpen logo of patroon. Dit alles draagt bij aan een persoonlijke touch en een unieke uitstraling van uw woning.

Prijs opvragen

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies

    Wat zijn de voordelen van een moderne houten poort?

    Welke houtsoorten zijn geschikt voor moderne houten poorten?

    Is het mogelijk om een moderne houten poort te automatiseren?

    Hoe kan ik mijn moderne houten poort beveiligen?