Poort met geperforeerde plaat – Heemskerk

In Heemskerk mochten wij de gehele afbakening van het terrein van onze klant voor onze rekening nemen. De optimale oplossing passend bij de wensen en de situatie is dankzij onze vakmensen gerealiseerd.

De twee opritten die tot de woning leiden zijn voorzien van onze meest ruimtebesparende oplossingen: de schuifpoorten. Daarnaast is een dubbele draaipoort gerealiseerd tussen de achtertuin en de oprit. Deze dubbele hekwerken zorgen ervoor dat onbevoegden de tuin niet kunnen betreden, mocht de schuifpoort wel open staan.

Afwerking hekwerken

De hekwerken zijn vervaardigd van stalen kokers en liggers. De poorten en hekwerken zijn verzinkt. Deze oppervlaktebehandeling zorgt ervoor dat het metaal van het hekwerk niet roest. Er wordt een beschermende laag om het staal aangelegd. De hekwerken zijn afgewerkt met 2 laags poedercoat in RAL 8019. De grijsbruine kleur matcht uitstekend met het exterieur van de woning.

Geperforeerde plaat staal

Geperforeerde platen met een hoge doorlaat laten de lucht circuleren en filtreren en zorgen voor bescherming en veiligheid. Geperforeerde metalen platen zijn de ideale keuze voor veiligheid in een werk- en woonomgeving. Ze zijn robuust, duurzaam, stabiel, hebben een lange levensduur en kunnen op maat gemaakt worden.

Het vaste hekwerk is in dezelfde stijl als de poorten uitgevoerd. De hekwerken zijn gevuld met geperforeerde staalplaten. Perforaties zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk:

  • Ronde perforatie
  • Vierkante perforatie
  • Ruit perforatie
  • Klaverblad perforatie
  • Sleufperforatie

Hekwerken met perforaties zijn ook een veilige en duurzame oplossing voor de afbakening van industriële terreinen of bedrijventerreinen.

Poortopeners

Van Klompenburg Hekwerken biedt verscheidenen opties om een elektrische poort te bedienen.

Doorbird Intercomsysteem

Met het Doorbird Intercomsysteem kan de klant vanaf afstand communiceren met personen die voor de poort staan. In de poortpalen is een intercom met een 180 graden wide-angle lens gerealiseerd. Via een app op de telefoon kan gecommuniceerd worden met bezoekers en kan daarnaast met één klik op de knop zowel de draai- als de schuifpoort worden geopend. Er is zowel bij de schuifpoort als bij de poort voor de voetgangersopening een open contact verwerkt. Wel zo gemakkelijk én veilig.

Genius handzender

De poorten in Heemskerk zijn elektrisch aangedreven met de uitmuntende Genius Blizzard 900 met ingebouwde besturing. Met de Genius handzender/afstandsbediening kan de klant bij de poort op afstand openen en sluiten. De werking van de handzender is zeer eenvoudig

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies