Poort met houtvulling – Alkmaar

De poort die wij voor onze klant uit Alkmaar ontwierpen en plaatsten is wel een heel uniek exemplaar. De kaders van de poort zijn gemaakt van staal en zijn ijzersterk. Om duurzaamheid te garanderen zijn de stalen onderdelen thermisch verzinkt en gepoedercoat in de kleur RAL 9005. De poorten zijn gevuld met Padoek houten planken. Tot slot is een Locinox dag- nachtslot toegepast inclusief aanslag, klinkstel en cilinder.

Draaipoort met Padoek houten planken

Padoek is een houtsoort die afkomstig is uit West-Afrika. Het hout heeft een levendige kleur. Het hout behoort tot het duurzaamste hardhout ter wereld.

Is een houten poort onderhoudsvrij?

Een houten poort geeft een luxe uitstraling aan uw tuin en woning. Veel mensen denken echter dat een houten poort veel onderhoud vergt. Dit is niet het geval wanneer de juiste houtsoort wordt toegepast en de poort op een goede manier geproduceerd wordt. Padoek hout is één van de houtsoorten dat weinig onderhoudt vergt. Door de juiste behandeling blijft de poort in tact en behoudt het de gewenste charme.

Locinox poortsloten

Locinox is wereldwijd bekend om hun hoogwaardige hekwerkonderdelen. Locinox poortsluiters werken op basis van een mechanische veer en een gepatenteerde demping met olie. Dit zorgt ervoor dat de werking het ganse jaar door ongewijzigd blijft bij veranderende temperaturen. Zowel de sluitsnelheid als –kracht zijn instelbaar en ze kunnen steeds van een eindslag voorzien worden. Op de stalen poorten met houtvulling is een Locinox poortsluiter toegepast.

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat