Poorten en hekwerk voor Arma Keukens en Sanitair

Draaipoort, schuifpoort en hekwerk

Het pand van Arma Keukens en Sanitair bevindt zich sinds kort op een nieuw industrieterrein in Nunspeet. Een fraaie locatie met volop ruimte om de deur voor medewerkers en bezoekers. Om het terrein goed en veilig af te kunnen sluiten, mochten wij een draaipoort, schuifpoort en hekwerk realiseren bij de keukenfabrikant.

Ontwerp uw eigen hekwerk of poort op maat

Nieuw pand? Nieuwe poorten en hekwerken!

Neemt een bedrijf intrek in een net gebouwd pand, dan is het fijn om te weten dat alles eraan nieuw is en precies zoals u het wilt. Vergeet echter niet de erfafscheiding, zodat u uw eigendom kunt afsluiten wanneer het donker wordt of als het bedrijf gesloten is. Met een hoogwaardig hek bemoeilijkt u de komst van indringers en voorkomt u dat onbevoegden gemakkelijk rond uw pand kunnen struinen.

Totaalproject bij Arma Keukens en Sanitair

Bij Arma Keukens en Sanitair mochten we ‘het hele pakket’ leveren: van DSM-hekwerken rondom het terrein tot een spijlen schuifpoort op de toegangsweg en een draaipoort. Door te kiezen voor dezelfde kleur, sloten alle onderdelen op elkaar aan. De schuifpoort werd uitgevoerd met mooie spijlen, zodat het open karakter richting het terrein behouden blijft. Dankzij een Ready2Go kast voor de aandrijving opent de schuifpoort gemakkelijk en snel. De draaipoort kreeg dezelfde grote, enkele spijlen als de schuifpoort. Deze poort werd bovendien voorzien van een elektroslot, zodat hij automatisch geopend en afgesloten kon worden.

Over Arma Keukens en Sanitair

De naam ‘Arma’ is al jaren een begrip in de wereld van keukens. Waar ze tot voor kort gevestigd waren aan de westzijde van Nunspeet, hebben ze nu hun intrek genomen in een schitterend, nieuw pand ten oosten van het dorp. Naast een uitgebreide collectie keukens, vindt u in deze vestiging ook alles voor badkamers en ander sanitair.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat