Sierhekwerk met poort – Winschoten

In het topje van Nederland, in Winschoten, staat op een ruim perceel een kolossale villa. Rondom de prachtige tuin staan unieke poeren met Pyramide afdekpetten. Op verzoek van de klant hebben wij het sierhekwerk rondom de woning vervaardigd en gemonteerd. Het sierhekwerk is perfect op maat gemaakt tussen de bestaande poeren. Dit project is een mooi voorbeeld van het upgraden van een bestaande afbakening, maar het behouden van de authentieke uitstraling. Wij realiseren het!

Offerte aanvragen voor dit project

Sierpoort op maat

Van Klompenburg hekwerken is dé expert op het gebied van maatwerk inrijpoorten en hekwerken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor expertise, vakmanschap en service. Ook na het plaatsen van uw poort blijven we met u in contact om desgewenst onderhoud aan uw poort uit te voeren.

De wens van onze klant uit Winschoten was het vervangen van de bestaande hekwerken en het plaatsen van nieuwe sierhekken en een dubbele sierdraaipoort. De originele poeren zijn blijven staan en de hekwerken zijn vervangen. De afbakening van het perceel heeft een volledig nieuwe uitstraling  gekregen door het ‘frisse’ hekwerk.

Maar liefst 37 sierhekwerkdelen, 2 inrijpoorten en 2 sierlooppoorten zijn in Winschoten geplaatst. De hekwerken zijn uitgevoerd met sierlijke en stijlvolle C-krullen, ornamenten en Franse lelie sierpunten. De metalen constructie is verzinkt en afgewerkt met poedercoating RAL 9005 (zwart).

Wat kost een sierhekwerk per meter?

Wij hanteren geen standaardprijzen voor sierhekwerken. De hekwerken worden immers volledig op maat gemaakt door onze metaalspecialisten. De prijs is dan ook afhankelijk van de complexiteit en uniciteit van het werk. Heeft u de wens voor een C-krullen, ornamenten of graveringen, dan zal hier meer werk in zitten ten opzichte van ‘standaard’ sierhekwerk. Wij maken graag een offerte voor u met de prijs op basis van uw wensen! Klik op de knop hieronder!

Prijs opvragen

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies