Sierschuifpoort en dubbelstaafmathekwerk – Woerden

Een sierpoort is een fraaie toegang tot een woonhuis. Wist u dat wij maatwerk leveren, dus ook een maatwerk sierpoort voor u kunnen samenstellen. Uw naam, unieke krullen of ornamenten, een familiewapen, u kunt het zo gek niet bedenken en Van Klompenburg verwerkt het in uw sierpoort.

In Woerden plaatsten wij deze gave vrijdragende sierpoort. De poort is afgewerkt met franse lelies en geeft een chique uitstraling. Het terrein is verder omheind met dubbelstaafmathekwerken: een praktische, onderhoudsvrije oplossing.

Vrijdragende sier schuifpoort

Een vrijdragende schuifpoort hangt vrij van de grond. Dit is ook direct het grootste verschil met een rail poort. De vrijdragende schuifpoort wordt gedragen door twee wielblokken met daarin gelagerde wielen. De onderbalk van de schuifpoort bestaat uit een stalen koker met daaronder een u-balk. Hierdoor kunnen de wielblokken schuiven. Bovenop de twee stalen balken komt het frame van de poort. Een vrijdragende schuifpoort wordt vaak toegepast op industrieterreinen. Maar in dit geval ook bij de oprit van deze klant.

Verschil sierpoort en sierhekwerk

Er zit een verschil in een sierhekwerk en een sierpoort. Bent u op zoek naar een omheining voor uw huis of bedrijfspand dat vaststaat en niet bestemd als doorgang? Dan is sierhekwerk de perfecte oplossing.

Zoekt u een omheining dat open en dicht kan, dan bent u op zoek naar een sierpoort. Het sierhekwerk en de sierpoort kan in dezelfde stijl worden uitgevoerd, zodat er eenheid is op uw terrein.

Benieuwd naar de prijs? Via onze configurator kunt u uw poort zelf samenstellen en een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag doen of klik op de knop hieronder en onze adviseurs nemen contact met u op.

Ik wil een prijsopgaaf ontvangen

Dubbelstaafmathekwerk kopen

Bij onze klant uit Woerden plaatsten wij naast de sierpoort ook dubbelstaafmathekwerk. Staafmatten zijn zeer geschikt als tuinafscheiding omdat het de tuin afbakent, maar wel een open karakter heeft. De rasters zijn zeer stevig en onderhoudsvrij. Ideaal als oplossing voor bij u thuis.

Dubbelstaafmathekwerk met looppoort

In het DSM-hekwerk is een looppoort gemaakt, zodat er een opening is tussen de tuin en de steiger in het water. Een looppoort met een slot is wel zo veilig als er naast de tuin een sloot of kanaal loopt.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies