Compleet beveiligingspakket voor Tuincentrum de Bosrand – Oegstgeest

Verscheidene hekwerken en beveiligingsinstallaties

 • Locatie: Oegstgeest
 • Type object: Tuincentrum

Uitgevoerde werkzaamheden

 • Spijlenhekwerken
 • Sierschuifpoorten
 • Camerasystemen
 • Brandbeveiligingsinstallatie
 • Inbraakbeveiliging
 • Toegangscontrole
 • Geluid- en omroepinstallatie

Het toppunt van veiligheid? Het laten installeren van de beste beveiligingsopties die Van Klompenburg u biedt!

Tuincentrum De Bosrand koos voor het complete beveiligingspakket van Van Klompenburg om zo een veilige werk- en winkelomgeving te creëren. Zowel consumenten als personeel worden met de beveiligingsinstallaties optimaal beschermd.

Terreinafbakening middels hekwerken

De Bosrand is omheind met spijlenhekwerk. Groots voordeel van dit hekwerk is dat het uitermate stevig en daardoor inbraak werend is. Een moderne oplossing die zeer geschikt is voor het tuincentrum.

Een goede eerste indruk begint bij de entree. Voor De Bosrand is een prachtige op maat gemaakte dubbele sierschuifpoort gerealiseerd. Deze poort is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar oogt ook heel chique! Het parkeren van auto’s vlak voor of achter de poort is vanaf nu geen probleem meer!

 

Inbraakbeveiliging

De Bosrand maakt het inbrekers niet gemakkelijk met de alarminstallaties die Van Klompenburg heeft geïnstalleerd. Na gehouden onderzoek blijkt dat ruim 40% van de ondernemers krijgt te maken met inbraak. Inbraakbeveiliging van je bedrijfspand is dan ook een must. Samen met u analyseren wij de risico’s van uw bedrijfspand en stemmen daarop de beste inbraakbeveiliging af. Belangrijke risicofactoren die worden meegenomen in de analyse zijn de ligging van het pand en de hoeveelheid waardevolle zaken.

Toegangscontrole

De toegangscontrole die bij De Bosrand is toegepast, biedt het tuincentrum extra veiligheid, doordat er op een flexibele manier bepaald kan worden wie om welk moment bevoegd is het terrein, het gebouw of een ruimte te betreden. Op deze wijze worden werknemers, consumenten en activa beschermd en kunnen zij zich veilig bewegen door het gebouw. Via kaarten en tags die bij een toegangscontrole systeem worden uitgegeven wordt toegang verleend aan gecontroleerde deuren. Zonder geldige kaart, tag of pincode zal men geen toegang hebben tot de desbetreffende ruimte. Kortom, toegangscontrole biedt flexibele controle over de toegangsrechten van gebruikers.

Daarnaast is een 2N Intercomsysteem geplaatst. Voordeel van het 2N intercomsysteem? Via de camera in de intercom is in HD-kwaliteit zichtbaar wie er voor de deur staat. De verborgen camera heeft ook nachtzicht. Dit biedt de mogelijkheid om dag en nacht zicht te hebben op bezoekers. Daarnaast is dankzij een terugspreekfunctie communiceren met bezoekers zeer eenvoudig.

Camerasystemen

Neem het zekere voor het onzekere! Beveiligingscamera’s verzamelen niet alleen bewijsmateriaal, maar schrikken ook af. Essentieel om uw pand mee te beveiligen. Mochten er overtredingen plaatsvinden, kunnen daders via de camerabeelden worden geïdentificeerd.

Brandbeveiligingsinstallatie

Wist u dat u wettelijk verplicht bent maatregelen te nemen voor brandpreventie en brandveiligheid? Bij tuincentrum De Bosrand worden middels een de geïntegreerde brandbeveiligings- en ontruimingsinstallatie zowel bezoekers als medewerkers beschermd. Zo is een aspiratiedetectiesysteem (ASD-detectie) geplaatst. Dit systeem, ook bekend als rookaanzuigsysteem, is een hoog gevoelige vorm van branddetectie die in staat is vroegtijdig een brand te detecteren. Het systeem neemt continu monsters van de lucht om te testen op aanwezigheid van rook

 • Onze vakmensen
 • Topkwaliteit
 • Uitgebreide service
 • Uniek maatwerk