Moderne spijlenpoort Mykadoo – Wapenveld

Deze moderne poort is te beschrijven als eigenaardig en buitengewoon fraai. Naast de unieke uitstraling, biedt de poort ook bescherming. De op de kaders gelaste spijlen zijn sterk en hebben veilige tussenruimtes. De dubbele poortvleugels kunnen 180° draaien en zijn mechanisch bedienbaar.

Bent u op zoek naar een spijlenpoort, maar wilt u wel een exclusieve uitstraling? Doe op deze pagina inspiratie op!

Offerte aanvragen voor dit project

Moderne spijlenpoort oprit

Onze klant uit Wapenveld wilde een spijlenpoort met een uniek ontwerp. Door het gebruik van verschillende kokerdiktes van de spijlen is een strak en speels ontwerp tot stand gekomen. De poort is uiterst geschikt voor woningen, (school)instellingen en moderne en architectonische gebouwen.

De stalen poort is volbad verzinkt en is voorzien van een duurzame tweelaagse coating in RAL 7022, een mengsel van zwart, wit en bruin. Het klinkt wat somber, maar het tegendeel is waar. RAL 7022 is juist heel smaakvol en laat zich uitstekend combineren met andere kleuren. De donkergrijze kleur geeft een warme en moderne uitstraling aan de poort. Ook kleuren als zwart, grijs, bruin en groen doen het goed bij een Mykadoo poort.

De poort is handbediend. Uiteraard leveren wij deze maatwerk poort ook met automatische bediening om een nóg groter gemak voor u te realiseren. Wilt u advies voor de beste oplossing bij u thuis? Bel onze adviseurs op 0525-685320.

Dubbele en enkele spijlenpoort Mykadoo

Voor de oprit is een dubbele spijlenpoort in Mykadoo stijl uitgevoerd. De dubbele poort is geschikt als doorgang voor auto’s. Aan de andere zijde is het hekwerk in dezelfde stijl uitgevoerd. Ook is hier een looppoort toegepast waar voetgangers gemakkelijk de tuin kunnen betreden en verlaten.  Het terrein is op smaakvolle wijze afgebakend.

Prijs opvragen

Sierhekwerken Mikado Hekwerken en poorten

Omdat we de poort ontwerpen aan de hand van uw wensen, bieden we geen standaardprijzen. U vraagt eenvoudig hier een vrijblijvende offerte op. De prijs van uw Mikado poort bepalen we aan de hand van enkele factoren:

  • De afmetingen van de sierpoort (lengte, breedte, hoogte)
  • Het model sierpoort dat u kiest
  • Overige details in de uitvoering (denk aan: ornamenten, paalkoppen, verlichting, brievenbus, spijlenvulling)
  • De kleur die u kiest voor uw sierpoort
  • Extra opties; denk bijvoorbeeld aan automatisering van uw sierpoort of een geïntegreerde brievenbus
  • De reistijd van onze monteurs en de tijd die zij nodig hebben voor het plaatsen van de poort

Op basis van uw wensen en eisen stellen we graag een vrijblijvende offerte op.

Hoge kwaliteit Mikado poort

Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren, staan wij voortdurend garant voor hoge kwaliteit. Onze hekwerken worden áltijd verzinkt om corrosie te voorkomen. Na de verzinking worden onze hekwerken gepoedercoat in de gewenste RAL kleur.

Ik wil advies over een toegangspoort

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies