Stalen poort met houtvulling – Schelluinen

In Schelluinen plaatsten wij deze fraaie stalen poorten met NobelWood houtvulling. Voor de particuliere oprit is een draaipoort gerealiseerd en voor de firma naast deze riante woning is op de oprit een schuifpoort in dezelfde stijl uitgevoerd. De moderne, automatische poorten beschikken over tal van voorzieningen en gemakken zoals een intercomsysteem, verlichting, brievenbus en huisnummer.

Offerte aanvragen

Houten poort – duurzaam NobelWood

De poorten zijn gevuld met duurzaam NobelWood, een prachtig en functioneel alternatief voor tropisch hardhout. Door weersinvloeden en UV stralen heeft een fraaie zilverachtige vergrijzing plaatsgevonden. Ten opzichte van andere houtsoorten die op den duur erg van kleur gaan verschillen, blijft NobelWood egaal grijs. De egale vergrijzing is een unieke eigenschap van NobelWood.

Stalen poort met hout

Een volledig houten poort kopen is een risico, omdat hout met de jaren gaat werken. In tegenstelling tot metaal, gaat hout niet alleen werken door de temperatuurverschillen maar ook door vocht. In de zomer zal hout krimpen en in de winter zal hout gaan uitzetten. Dit kan leiden tot ongelijke spleten tussen de houten planken.

Van Klompenburg Hekwerken streeft ernaar dat u jarenlang plezier heeft van uw droompoort, daarom zij wij met een fraaie oplossing gekomen: de stalen poort met houtvulling. Het stalen frame is tegen alle weersomstandigheden bestand en houdt het hout op de juiste plaats. De houten planken blijven daardoor in perfecte staat en vervormen niet door de weersomstandigheden. De plaatstalen poeren waaraan de poortvleugels bevestigd zijn, geven een moderne uitstraling. Kortom, een sierlijke oplossing voor een houten poort.

Poorten in hout compleet

De draaipoort en de schuifpoort zijn compleet geleverd. Onze hekwerkmonteurs hebben de poeren met veel precisie geplaatst en de poortvleugels hieraan bevestigd. De automatiseringsmonteurs hebben vervolgens op locatie de elektrische aandrijving en de intercom geïnstalleerd, ingeregeld en getest. De poort is volledig klaar voor gebruik en de klant kan genieten!

Prijzen houten poorten

De maatwerk houten poorten bij Van Klompenburg kunt u zelf geheel samenstellen. Denk aan verschillende houtsoorten, afmetingen, kleuren, poeren en extra opties. Bent u benieuwd naar de prijs? Vul dan de configurator in? Wilt u liever een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze specialisten bij u op locatie? Klik op de knop hieronder.

Adviesgesprek

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies