Stalen poort op maat – Giethoorn

Beigegrijs (RAL7006) is niet de meest voorkomende kleur voor poorten. Onze klant uit Giethoorn ging voor deze gewaagde kleur, en terecht, want het eindresultaat is waanzinnig! De beigegrijze kleur steekt af bij de donkere woning. Daarnaast vermengen de kleuren zich tot een eenheid met de steenkleuren die verwerkt zijn in de oprit. In combinatie met het heldergele koolzaad straalt de woning vrolijkheid, luxe en gastvrijheid uit.

Toegangspoort oprit

In Giethoorn leverden wij een dubbele houtlook draaipoort. Als oppervlaktebehandeling is de poort thermisch verzinkt. Verzinken is noodzakelijk om te voorkomen dat de poort wordt aangetast en gaat roesten. Door de thermische verzinking wordt voorkomen dat het staal in aanraking komt met zuurstof, zouten en vocht. Na de verzinking is de poort gepoedercoat in RAL 7006.

Het erf is verder afgebakend met dubbelstaafmathekwerken. Deze hekwerken zijn zeer sterk én hebben een open karakter.

Genius roller poortopener

Om de elektrische poort aan te drijven is gekozen voor een ondergrondse aandrijving. De motor wordt in een bak onder de poort gemonteerd. Met speciale armen wordt de poort geopend en gesloten. Ook kent deze variant een noodontgrendeling, mocht er stroomuitval of storing zijn. Bij Van Klompenburg Hekwerken kunt u terecht voor alle Genius onderdelen en motoren:

Poort laten maken

De draaipoort is volledig naar wens samengesteld. Dankzij het maatwerk dat Van Klompenburg Hekwerken levert, kunnen wij al uw wensen realiseren. ‘The details are not the details, they make the design’. Zo hebben we bij dit unieke ontwerp met de architect van de woning gekeken naar de eenheid tussen de woning en de poort. Zo zijn de afdekkappen op de stalen poeren in de dezelfde vorm geproduceerd als de dakkapel op de woning.

Heeft u ook speciale wensen? Wij bespreken graag de mogelijkheden!

Contact opnemen

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies