Stalenpoort klokmodel – Jubbega

Robuust, exclusief en duurzaam. Deze drie eigenschappen beschrijven de stalen schuifpoort die wij ontworpen, vervaardigd en gemonteerd hebben in Jubbega. De stalen schuifpoort heeft de uitstraling van een houten poort en valt esthetisch goed in de smaak. De kracht en duurzaamheid van staal met de looks van een houten poort, het gemak van een elektrische aandrijving en de combinatie met het houtlook hekwerk, kortom de creatie van een unieke afrastering.

Offerte aanvragen voor dit project

Schuifpoort oprit metaal

In Friesland plaatste Van Klompenburg Hekwerk deze houtlook schuifpoort met bijpassend hekwerk. Op verzoek van de klant is een schuifpoort ontworpen met een toog/klokmodel. De metalen poort is verzinkt en 2-laags gepoedercoat in de kleur RAL 9005 (zwart glans).

De vleugels zijn bevestigd aan plaatstalen palen waarin de volgende accessoires zijn verwerkt:

  • Locinox Tricone lampen
  • Stalen afdekkap
  • RVS huisnummer

Poort oprit elektrisch

De schuifpoort wordt aangedreven door de krachtige Genius Flacon 20C aandrijving met ingebouwde besturing. De poort kan hierdoor via een code/tag of op afstand worden geopend en gesloten.

De poorten bij Van Klompenburg worden op maat gemaakt. U kunt bijvoorbeeld zelf kiezen welk model, verlichting, brievenbus u kiest. Wij realiseren uw stalen wens!

Prijs opvragen

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies