Houtlook draaipoort elektrisch en dubbele looppoort met dubbelstaafmat hekwerk – Bergschenhoek

zwarte houtlook draaipoort elektrische aandrijving toegangspoort van Van Klompenburg

Een elektrische draaipoort en dubbele looppoort afgewerkt met dubbelstaafmat hekwerk, onlangs gerealiseerd in Bergschenhoek. De dubbele draaipoort en dubbele looppoort zijn elektrisch aangedreven met de ondergrondse aandrijvingsmotor van Beninca én zijn met één druk op de knop gemakkelijk te bedienen. Met de robuuste uitstraling van de toegangspoorten zijn deze houtlook poorten een visueel aantrekkelijke oplossing voor het beschermen van uw woning.

Offerte aanvragen voor dit project

Houtlook dubbele draaipoort: robuust en sterk design

De dubbele draaipoort met verticale lamellen heeft een robuuste, houtlook uitstraling. Houtlook wil zeggen dat de poort de uitstraling heeft van een houten poort, maar is gemaakt van staal. Een voordeel van het gebruik van staal is dat de toegangspoort nagenoeg onderhoudsvrij is. De houtlook poort is robuust ontworpen met verticale ‘latten’ van 80 mm breed en een omlijsting van 100 mm breed. Dit geeft de poort een grove, strakke en stoere uitstraling. De dubbele draaipoort en houtlook looppoort zijn beide 2 laags gepoedercoat in RAL 9005 30%. Dit betekent dat de houtlook toegangspoorten een matzwarte kleur hebben.

Unieke toegangspoorten: maatwerk tot in de kleinste details

Uw wens, onze expertise! En dat maken we waar. Zo ook in dit project waar de wens van de klant was dat de plaatstalen palen ontworpen zouden worden in dezelfde stijl als de schoorsteen. En dat hebben we gedaan. De plaatstalen palen zijn gemaakt met een voetplaat en afdekpet die overeenkomt met de stijl van de schoorsteen. Hierdoor integreren de toegangspoorten en het dubbelstaafmat hekwerk pérfect in de stijl van de woning.

De stalen poeren zijn voorzien van een gecoate RVS inwerpgleuf, RVS huisnummer, een afsluitbare deur aan de achterzijde voor het uitnemen van de post én een verlicht Locinox slimstone cijfercode systeem zodat de poort ook zonder tag of app gemakkelijk te openen is in het donker. Het cijfercode systeem is verwarmd zodat deze niet bevriest bij vorst in de winter.

Poort samenstellen in configurator

Dubbele looppoort: automatisch te openen

De dubbele looppoort is voorzien van een elektronische sluitplaat én 40thy loc met klinkstel, cilinder en slot. Op de rechter kokerpaal van de looppoort is een Doorbird intercomsysteem met drukknop geïnstalleerd. Hierdoor zijn de poorten op afstand via de app óf met een tag te openen. De afmetingen van de dubbele looppoort is 2000 mm breed (tussen de palen) en 1300 mm hoog.

Dubbelstaafmat hekwerk zwart

Om de hele kavel af te bakenen is er gekozen voor dubbelstaafmat hekwerk. De DSM-matten zijn 8/6/8, dat wil zeggen dat de dubbelstaafmatten bestaan uit twee horizontale staaldraden van 8 mm en één verticale staaldraad van 6 mm. Deze draden worden aan elkaar gelast, verzinkt en gepoedercoat. Het DSM hekwerk is gepoedercoat in RAL 9005 dat maakt het dubbelstaafmat hekwerk zwart van kleur. Het dubbelstaafmat hekwerk is geplaatst achter een heg, hierdoor is het DSM hekwerk vrijwel onzichtbaar vanaf de weg. Deze opstelling garandeert niet alleen maximale veiligheid, maar biedt naast een functionele waarde ook een esthetisch aantrekkelijke toegangsoplossing.

 

Poort samenstellen in configurator

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, gemak en veiligheid met onze houtlook poorten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies