Stijlvolle dubbele houtlook vouwpoort – Bergschenhoek

Stijlvolle zwarte dubbele houtlook vouwpoort – Bergschenhoek

Graag de tuin af willen schermen, maar niet de ruimte voor een volledige draaipoort of schuifpoort? Dan is een vouwpoort een perfect geschikte poort hiervoor. In dit project hebben we een prachtige en stijlvolle vouwpoort mogen realiseren. Door zijn kleur en uiterlijk heeft deze poort een eigentijdse en moderne uitstraling.

Offerte aanvragen voor dit project

Ontwerp van de vouwpoort

De wens was om de vouwpoort passend te maken bij de woning. We hebben de vouwpoort gepoedercoat in de kleur RAL 9011 TEXT (structuur grafietzwart). Door de structuur in de verf heeft de poort een strak design. De vouwpoort is gemonteerd aan wit gemetselde kolommen, met een antraciet detailrand aan de onderkant. Dit maakt dat de poort direct opvalt bij het oprijden van de oprit. Ook het huisnummer en de brievenbus zijn in de grafietzwarte kleur uitgevoerd, wat het ontwerp compleet maakt. De vouwpoort is volledig op maat gemaakt en ontworpen door Van Klompenburg.

Elektrische vouwpoort voor het gemak

Volledig aan het oog onttrokken, hebben we een ondergrondse aandrijving van Beninca geïnstalleerd. Door de sensoren of een handzender wordt ervoor gezorgd dat de automatische vouwpoort vanzelf open en dicht gaat. Dit kan vanuit de stoel in huis worden geregeld, het toppunt van gemak.

Doorbird intercomsysteem

In deze vouwpoort hebben we de Doorbird intercom geïntegreerd, die een modern en tijdloos design heeft. Een van de kenmerken van deze intercom is het Geofencing systeem. Met het Geofencing systeem van de video-intercom wordt de toegang automatisch geopend zodra je in de buurt bent, waardoor je direct het terrein op kunt rijden. Bovendien is het mogelijk om te bepalen wie op welk moment toegang mag hebben tot de woning of het gebouw.

Poort samenstellen in configurator

Ook úw partner!

Kies voor de perfecte combinatie van stijl, gemak en veiligheid met onze houten draaipoorten. Neem vandaag nog contact met ons op voor een maatwerkoplossing die perfect past bij uw woning!

Prijs opvragen

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies