Vrijdragende schuifpoort met gemetselde kolommen – Amsterdam

In Amsterdam plaatste Van Klompenburg Hekwerken maar liefst 3 elektrische schuifpoorten in één straat, waaronder dit gave project! Op verzoek van de klant is een houtlook schuifpoort met gemetselde kolommen ontworpen, vervaardigd en op locatie gemonteerd. De poeren zijn met dezelfde bakstenen gemetseld als de imposante woning. De bijpassende poort creëert een luxe uitstraling. Lees hieronder alle details en laat u inspireren!

Offerte aanvragen

Schuifpoort elektrisch

Een mooie schuifpoort op uw inrit? Bij ons heeft u veel keus. Van Klompenburg Hekwerken biedt tal van opties voor het design van schuifpoorten in verschillende stijlen en modellen. In Amsterdam plaatsten we deze elektrische houtlook schuifpoort. De moderne schuifpoort sluit naadloos aan bij de omgeving.

De schuifpoort wordt aangedreven door de krachtige Genius Falcon 20C motor met ingebouwde besturing. Deze schuifpoort is vrijdragend, dus zonder rails. Het voordeel hiervan is dat de poort gemakkelijk kan worden geplaatst zonder dat de oprit gewijzigd hoeft te worden. Een schuifpoort op rails daarentegen moet in de grond worden verwerkt, een stuk minder fraai.

Poort met gemetselde kolommen

De gehele poort is in dezelfde stijl als het massale huis uitgevoerd. Zo zijn de poortvleugels gecoat in RAL 9005, gelijk aan de zwarte kozijnen van de woning. De robuuste poeren zijn gemetseld met dezelfde bakstenen als het huis. Dit creëert een absoluut wow-effect!

Belgische hardstenen afdekkap en brievenbus met huisnummer

In de poeren is een Belgisch hardstenen inbouwbrievenbus gebouwd. De brievenbus is 100% weerbestendig, verkleurt niet en heeft een trendy design. In de brievenbus is het huisnummer gegraveerd. Ook is de gemetselde poer afgewerkt met Belgische hardstenen afdekkappen.

Op het gebied van hardstenen afdekkappen en inbouwbrievenbussen is veel mogelijk. Zo kunt u uw familienaam laten graveren in de brievenbus of verlichting laten verwerken in de afdekkappen. Wij komen graag bij u langs om samen met u uw droompoort samen te stellen.

Adviesgesprek aanvragen

Inrijpoort plaatsen

De automatische inrijpoort is door het team van Van Klompenburg Hekwerken op locatie geplaatst. De kolommen zijn in onze werkplaats gemetseld en op een stalen plaat bevestigd. Op locatie is de fundering gestort en zijn de stalen platen aan de fundering vastgemaakt. Vervolgens zijn de stalen poortvleugels aan de kolommen bevestigd. De poort staat gegrond en de klant kan genieten van de functionaliteit en het aanzicht van de fraaie schuifpoort.

Onze werkwijze

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Willem staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

 

Neem contact op voor vrijblijvend advies