Strak design: zwarte houtlook draaipoort – Huizen

Onze klanten kozen voor een draaipoort om hun tuin af te schermen, een beslissing gebaseerd op de behoefte aan privacy en veiligheid. Echter, naast deze functionele overwegingen, hebben we samen ook gekeken naar welk ontwerp het beste zou passen bij zowel de omgeving als de persoonlijke wensen van de klant. Het resultaat? Een prachtig project met een zwarte houtlook draaipoort, die niet alleen functioneel is, maar ook een statement maakt bij de woning.

Keuze van ontwerp en kleur van de draaipoort

De poort moest in overeenstemming zijn met de woning in een bosrijke omgeving. Deze landelijke woning met de details van een boerderij heeft verschillende zwarte elementen. Daarom is gekozen voor een houtlook dubbele draaipoort in de kleur RAL 9005 (zwart). De kolommen naast de poort zijn in dezelfde kleur afgewerkt, samen met een afdekpet waarop 2 lantaarns zijn geplaatst. Deze zorgen voor de juiste verlichting wanneer u in het donker de oprit oprijdt..

Draaipoort elektrisch aangedreven

De elektrische houtlook dubbele draaipoort wordt aangedreven door de Beninca elektrische aandrijfmotor. Deze aandrijving zorgt voor het nodige gemak en comfort bij het oprijden van de oprit en het afschermen van de tuin. Hierdoor kan de houtlook draaipoort met een druk op de knop worden geopend en gesloten, zelfs zonder uit de auto te stappen.

Ik wil een prijsopgaaf ontvangen

Maatwerkopties voor de draaipoort

Om te zorgen voor een langdurige bescherming van de draaipoort tegen weersinvloeden, is de poort verzinkt en vervolgens 2-laags gepoedercoat. Zo is een houtlook draaipoort een duurzame keuze op het gebied van draaipoorten, maar behoudt het toch het uiterlijk van een houten poort.

Daarnaast zijn de volgende maatwerkopties toegevoegd aan dit project: de inwerpgleuf en de afsluitbare deur aan de achterkant voor het uitnemen van de post zijn meegekleurd met de kolommen. Tevens is het RVS huisnummer in RVS goed zichtbaar vanaf de weg, deze sluit perfect aan bij de stijl van de draaipoort.

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Jacco staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies