Service op maat

De nieuwe poort is naar wens geplaatst. Alles functioneert zoals het hoort. Tijd voor onze mensen om hun spullen te pakken en door te rijden naar de volgende klus! Maar… uiteraard is dat niet de laatste keer dat u ons ziet. Wij weten namelijk als geen ander hoe belangrijk service is. Daarom komen we regelmatig bij u terug om onderhoud te verlenen aan de poort. Zo weet u zeker dat deze naar wens blijft werken en u er veel plezier en comfort aan beleeft.

Goede service met onderhoudscontracten

Bij de aanschaf van een nieuwe poort wordt er in veel gevallen een onderhoudscontract afgesloten. Dit is belangrijk, omdat ook de verzekering wil dat een poort up-to-date en onderhouden is. Tijdens zo’n servicebeurt worden de aandrijving en eventuele elektronica in de poort gecontroleerd en zo nodig geüpdatet. Zo kan de poort er weer even tegen!

Servicebeurt Van Klompenburg Hekwerken

Met onze onderhoudsbeurten proberen we eventuele problemen met ons hekwerk te voorkomen of vroegtijdig te signaleren. Toch kan het onverhoopt gebeuren dat u tussentijds een storing of ander euvel krijgt met uw poort. Neem dan vooral contact op met ons ervaren team. We kijken zo spoedig mogelijk naar een oplossing voor uw situatie!