Spijlenhek als hoogwaardige bedrijfsbeveiliging

Een spijlenhekwerk is een robuust hulpmiddel om uw terrein af te schermen van onbevoegden. Het model hek is eenvoudig maar doeltreffend, omdat het een hoge inbraakwering heeft. Waarom een spijlenhekwerk ook een goede oplossing is voor uw bedrijventerrein? Ontdek het zelf in vier stappen!

1. Leverbaar in elke gewenste hoogte

Een spijlenhekwerk is leverbaar in elke door u gewenst hoogte. Of het nu gaat om 180 cm of 300 cm (of alles daar tussenin): wij leveren het graag voor u. Zo bent u verzekerd van een hek dat aan uw persoonlijke veiligheidswensen voldoet.

2. Nagenoeg niet te beklimmen

Door het gebruik van verticale, stalen kokers en weinig horizontale liggers, is het erg lastig om omhoog te klimmen via het hek. De spijlen zijn glad, waardoor er heel weinig grip op te krijgen is. Bovendien bevinden de spijlen zich vrij dicht op elkaar, waardoor er geen schoen tussen past.

3. Uit te breiden met puntenkam of schuine punten

Een goede preventieve optie is het plaatsen van een puntenkam bovenop het spijlenhekwerk. Door de scherpe, ijzeren punten bedenkt menig indringer zich wel tweemaal voordat hij hier overheen klimt. Het is bovendien mogelijk om de ronde spijlen bovenaan schuin af te werken, waardoor scherpe punten ontstaan.

4. Spijlenhek behoudt open karakter en doorkijk

Ondanks alle inbraakwerende eigenschappen, zorgt een spijlenhekwerk er wel voor dat het zicht richting het terrein en vice versa open blijft. Uw bedrijf krijgt daardoor niet de uitstraling van een afgesloten ‘fort’ en ook voor medewerkers is het prettig dat zij gemakkelijk buiten het terrein kunnen kijken.

Op zoek naar een spijlenhekwerk ter beveiliging van uw bedrijf? Neem vrijblijvend contact op met onze hekwerk professionals en laat u adviseren!