Slider image
Slider image
Slider image
  • Onze producten op maat? Geen probleem!
  • Snelle oplevering
  • Vrijblijvend advies en offerte
  • 3D-ontwerp van uw hekwerk
  • Hoge kwaliteit
  • Al 20 jaar ervaring als hekwerkspecialist
 

Een offerte nodig voor uw nieuwe hekwerk?

Offerte opvragen
 

Trappen

Trapleuningen, traphekken, balustrades en videhekken van smeedijzer zijn een veilige én decoratieve oplossing. Van Klompenburg Hekwerk en Beveiling kan dit voor u maken in de uitstraling die past bij uw woning of winkel. Modern, strak of juist rijkelijk versierd met veel krullen en gesmede ornamenten. Alleen smeedijzer of juist gecombineerd met andere materialen zoals hout of glas. Geheel op maat gemaakt gaan wij te werk. Samen met u ontwerpen wij uw trap, leuning, balustrade of videhek.

Smeedijzeren trappen

De ambachtelijke werkwijze van het smeden van ijzer is goed toepasbaar als trap, trapleuning, trapdecoratie of balustrade. Samen met u kijken we naar uw wensen en de plek en ontwerpen de trap, leuning of balustrade. Onze smid voert met passie en vakmanschap uw opdracht uit in onze smederij in Elburg en creëert daar voor u het mooiste smeedwerk, passend bij de vorm en stijl van uw woning of pand. Nadat het smeedwerk geproduceerd is, komen wij het bij u plaatsen. Heeft u schade aan uw smeedijzeren trap, leuning, balustrade of videhek? Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging kan dit voor u herstellen.

Maatwerk trappen

Naast smeedijzeren trappen welke door onze smid gemaakt worden, zijn wij ook het adres voor wenteltrappen, steektrappen en noodtrappen. Zo hebben we al een aantal mooie projecten mogen opleveren van wenteltrappen en steektrappen. Doordat wij voor elke situatie een trap kunnen ontwerpen en produceren, maken we optimaal gebruik van de situatie en de wensen. Zo hebben we meerdere steektrappen gemaakt die zijn afgewerkt met glazen balustrades, zie hiervoor ook onze projecten. Ook een wenteltrap met houten treden gemaakt als één geheel die twee verdiepingen bereikbaar maakt.

Wilt u meer informatie over het ontwerpen, plaatsen of herstellen van een trap of een offerte aanvragen? Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om u te informeren over de mogelijkheden.