Vacature Constructiebankwerker/Lasser

Wat krijg je?

 • Goed salaris en vakantiegeld;
 • Na zeven maanden een vast contract;
 • Gezellige groep collega’s met een informele sfeer;
 • Vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes;
 • Uitdagende baan met een divers takenpakket;
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Werkkleding en -schoenen.

 

Waarom je bij ons wil werken!

Wat breng je mee?

 • Enkele jaren relevante werkervaring;
 • Kennis van MIGMAG-Lassen;
 • Je kan technische 3D tekeningen lezen;
 • Flexibele instelling;
 • Goede balans tussen snel en secuur;
 • Affiniteit met hekwerken en stalen deuren;
 • Kan goed zelfstandig werken.

Kom jij ons snelgroeiende en gezellige bedrijf versterken als Constructiebankwerker?

Als je bij Klompenburg Hekwerk en Beveiliging gaat werken is elke dag een feestje. Met al meer dan 25 jaar ervaring ben je bij ons op het juiste adres voor hekwerken, beveiliging en stalen deuren. We zijn trots op onze nominatie ‘Beveiligingsbedrijf van het jaar 2015’.

Jouw werk als Constructiebankwerker/Lasser is onmisbaar in ons bedrijf. Jij bent voornamelijk aan het werk in onze grote werkplaats in Elburg. Aan de hand van 3D tekeningen kan jij mooie, stalen eindproducten lassen. Van hekwerken tot stalen deuren, jij pakt de uitdaging met beide handen aan! Samen met onze vakmensen voorzie jij complete en hoogwaardige producten voor zowel particulieren als bedrijven. Je werkt enkel met eersteklas materialen en goed gereedschap en kan trots zijn op je werk.

Je komt terecht in een bedrijf met een informele sfeer en korte lijntjes. Op vrijdagmiddag sluiten we met zijn allen de week af met een lekker drankje. Daarnaast krijg jij een goed salaris en bij goed functioneren na zeven maanden een vast contract. Jij krijgt van ons de mogelijkheid om de beste lasser van Nederland te worden door het volgen van cursussen.

Ben jij net zo enthousiast geworden als wij? Neem dan contact op met Maurits en dan drinken wij graag een kop koffie met je!

Dit wordt jouw werkdag: 

06.55

Je komt aan op de zaak, pakt eerst even lekker een bak koffie en trekt je werkkleding aan. Je praat met je collega nog even na over de Formule 1 van gisteren, wat een race!

07.10

Nadat je je werkkleding hebt aangetrokken ga je met het team naar de werkplaats. De werkvoorbereider heeft de projectverdeling gemaakt en al jouw taken zijn direct duidelijk. Aan de slag!

07.30

Je bestudeert de tekening goed en maakt een zaaglijst. Je vraagt nog even aan de tekenaar waar een bepaald onderdeel moet komen. Je zaagt en braamt de benodigde materialen aan en gaat aan het werk.

09.00

Met het gezaagde materiaal ga je naar de werkbank om deze samen te stellen.

09.30

Eerst maar even een pauze inlassen voor een kop koffie.

10.15

Je gaat verder aan de stalen taatsdeur. Je tekent secuur het materiaal af en voorziet deze van zinkgaten.

11.30

Het is tijd om de deuren samen te stellen.

12.15

Pauze! Met z’n allen eten jullie een broodje in de kantine. Tijd voor een goed gesprek over de foto’s in de groepsapp, het weekend of de voetbal.

12.45

De pauze is voorbij, dus je gaat weer aan de slag. De tekenaar komt even vragen of iets wat hij heeft bedacht ook praktisch is uit te voeren. Je geeft wat advies en slijpt dan wat onderdelen. Je kan gaan beginnen aan het lassen van de constructie!

14.50

Jij bent aan de beurt voor de koffieronde, dus je neemt de bestelling van je collega’s op en haalt voor iedereen een bak koffie.

15.15

Even kort overleg met de tekenaar / werkvoorbereider over het project om zeker te zijn dat alles goed gaat voordat jullie kunnen afronden.

16.00

De werkdag zit erop. Je zet het lasapparaat uit en maakt de werkplek schoon, zodat deze weer netjes is voor de volgende dag.

16.05

Je trekt je dagelijkse kleding weer aan en zwaait je collega’s gedag. Genieten van je vrije avond!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Kom werken in ons gezellige en gedreven team!

Wij staan in de regio en ver daarbuiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Samen met jou maken we het verschil voor onze klanten!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Solliciteer direct!

  Bedrijfsvideo

  Teamuitje Amsterdam

  25-jarig jubileum