Vacature Hekwerkmonteur

Solliciteer hier direct!

SOLLICITEREN

Wat krijg je?

 • Goed salaris;
 • Na zeven maanden een vast contract;
 • Gezellige groep collega’s met een informele sfeer;
 • Vrijdagmiddagborrels en leuke uitjes;
 • Uitdagende baan met een divers takenpakket;
 • Goede pensioenregeling en 25 vakantiedagen;
 • Doorgroei- en opleidingsmogelijkheden;
 • Werkkleding en -schoenen.
Waarom je bij ons wil werken!

Wat breng jij mee?

 • Twee rechterhanden en technisch inzicht;
 • Een gemotiveerde werkhouding;
 • Klantgericht en servicegerichte instelling;
 • Je bent flexibel en stressbestendig;
 • Jij bent in het bezit van minimaal rijbewijs B.

Ter uitbreiding van ons team zoeken wij een

Hekwerkmonteur

Jouw baan als hekwerkmonteur

Je bent verantwoordelijk voor de montage en oplevering van al onze hekwerken en poorten, voor zowel zakelijke als particuliere klanten. Je werkt samen in een hecht team van onder andere werkvoorbereiders, ontwerpers, monteurs en meer. Je werkt uitsluitend op locatie, waar je de plaatsing bij onze klanten nauwgezet verzorgt. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel, voor ieder te leveren hekwerk of poort.

Een willekeurige werkdag

Jouw werkdag is iedere dag anders. Na een kop koffie en een praatje met je collega’s start je vandaag op locatie in de regio, vandaag is dat in Nunspeet bij een bedrijf waar je een industriehekwerk plaatst. Van Klompenburg plaatst hekwerken door heel Nederland, dus je komt overal. Je werkt volgens het nauwkeurig uitgewerkte concept, wat is gemaakt door één van jouw vakkundige collega’s. Samen met de andere hekwerkmonteurs maak je je project tot een goed einde. ’s Middags draag jij je steentje bij op een andere locatie, bij het plaatsen van een mooie sierpoort bij een particuliere klant.

Heb jij interesse?

Jouw sollicitatie is van harte welkom. Vul onderstaand sollicitatie formulier in en wij nemen spoedig contact met je op. Voor eventuele vragen over de vacature kun je bellen naar 0525-685320 of mailen naar mvk@klompenburg.eu.

Dit wordt jouw werkdag: 

06.30

Na een kop koffie en een praatje met je collega start je vandaag op locatie in de regio, dit keer in Nunspeet. Hier plaats je bij een bedrijf een industriehekwerk.

10.00

Tijd voor koffiepauze!

10.15

Je gaat verder met het plaatsen van het hekwerk. Je doet dit volgens het nauwkeurig uitgewerkte concept dat door je vakkundige collega’s is gemaakt.

12.30

Jullie hebben hard gewerkt en genieten van een lunchpauze in de keet. De cateraar van het bedrijf waar jullie zijn, brengt jullie een broodje hotdog.

 

13.00

Jullie ronden het plaatsen van het hekwerk af en gaan naar een andere klus aan de andere kant van Nunspeet. Hier helpen jullie een andere collega met het plaatsen van een sierhekwerk bij een particuliere klant.

15.30

De sierpoort staat en jullie gaan terug naar de zaak. Hier bespreek je met de werkvoorbereider het werk voor de volgende dag en leg je alles klaar voor de volgende dag.

15.55

Je maakt nog een praatje met je collega’s op kantoor en gaat met een voldaan gevoel naar huis! Vanavond staat een potje gamen met je maten op de planning!

Enthousiast geworden? Vul onderstaand sollicitatieformulier in en wij nemen spoedig contact met je op!

Kom werken in ons gezellige en gedreven team!

Wij staan in de regio en ver daarbuiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Samen met jou maken we het verschil voor onze klanten!

Enthousiast geworden? Solliciteer direct en wij nemen spoedig contact met je op!

 

Solliciteer direct!

  Bedrijfsvideo

  Teamuitje Amsterdam

  25-jarig jubileum