Van Klompenburg en HB Hekwerk bundelen krachten

Van Klompenburg Hekwerk en Beveiliging in Elburg heeft met trots aangekondigd dat zij een meerderheidsbelang heeft genomen in HB Hekwerk in Doornspijk. Hiermee bundelen de twee toonaangevende bedrijven hun krachten om te groeien, te innoveren en nieuwe markten te betreden.

Onder leiding van Maurits van Klompenburg en Harmen Dijkhuizen zal deze samenwerking een belangrijke impuls geven aan de hekwerken, poorten, beveiliging en het serviceniveau die beide bedrijven aanbieden. De overname zal geen invloed hebben op bestaande relaties met klanten, leveranciers en medewerkers. Zij kunnen blijven rekenen op dezelfde betrouwbare dienstverlening.

Nieuwe markten

“De hekwerk- en beveiligingsmarkt ontwikkelt zich snel. Deze samenwerking stelt ons in staat om te profiteren van de groeiende vraag naar geïntegreerde beveiligingsoplossingen. HB Hekwerk heeft bewezen een gevestigde naam te zijn in hekwerken. Met deze overname kunnen wij onze expertise uitbreiden naar nieuwe sectoren, waaronder sport en industrie, waarin HB Hekwerk goed vertegenwoordigd is”, legt Van Klompenburg uit.

Integrale oplossing

Harmen Dijkhuizen nam vijf jaar geleden HB Hekwerk over, nadat de toenmalige eigenaar uit het bedrijf stapte. “We bestaan sinds 1996 en hebben inmiddels een goede naam opgebouwd. Onze focus lag vooral op sportparken en bedrijven. Door deze samenwerking zijn we een totaalleverancier van hekwerk en beveiliging. Onze klanten hebben nu alles onder een dak en één aanspreekpunt. Daarnaast gaat ons serviceniveau omhoog doordat we nu over meer monteurs beschikken”, vult Dijkhuizen aan.

Totaalleverancier hekwerk en beveiliging

Van Klompenburg Hekwerk & Beveiliging bedient momenteel zowel particuliere als zakelijke klanten in heel Nederland. “Dat doen we met een team van meer dan 80 toegewijde professionals. Dankzij HB Hekwerk komen daar zo’n 40 vakmensen bij. Door onze krachten te bundelen, kunnen wij een totaalpakket bieden op het gebied van hekwerken en beveiliging”, aldus Van Klompenburg.

Oude bekenden Van Klompenburg en HB Hekwerk zijn geen onbekenden van elkaar. Zo waren ze in het verleden buren aan de Zuiderzeestraatweg West en werkten ze al nauw samen. Deze band zorgt voor een soepele overgang.

Totaalproject tuincentrum De Bosrand

Totaalproject Remkes Food

Bedrijfsfilm

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies