Houten poort elektrisch – Reeuwijk

Schuifpoorten zijn een handige en veilige manier voor een oprit naar een woning. Bij Van Klompenburg kunt u de functionaliteit van een schuifpoort combineren met de stijl van uw droompoort.

De schuifpoort die wij in Reeuwijk hebben geplaatst is gevuld met houten strips; een smaakvolle oplossing voor de oprit.

Poort met NobelWood

Houten schuifpoorten zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wij maken al onze hekwerken geheel voor u op maat. Bij een houtenvulling poort wordt het stalen frame verzinkt om corrosie te voorkomen. Vervolgens wordt het frame gecoat in de kleur die u wenst. Deze klant koos voor een afwerking in de kleur RAL 7016 TEXT (antraciet structuur).

NobelWood is een duurzaam alternatief voor tropisch hardhout. NobelWood staat garant voor een milieuvriendelijk product met exclusieve, natuurlijke uitstraling voor hoogwaardige poorttoepassingen, én een lange levensduur. Het hout wordt gemodificeerd met biopolymeren die afkomstig zijn van de afvalbiomassa van rietsuikerstengels. Na droging en polymerisatie is het voordien zachte naaldhout duurzaam, sterk en stabiel geworden. Het ziet er uit en gedraagt zich als teak. NobelWood is 100% biologisch, uit verantwoorde bosbouw. Door weersinvloeden en UV-stralen vindt er een zeer fraaie zilverachtige vergrijzing plaats van de goudbruine kleur. Het hout is niet gevoelig voor oppervlakteschimmels, maar behoudt een egale zilvergrijze kleur.

Houten inrijpoort kopen

De prijs van een houten schuifpoort is afhankelijk van de gewenste lengte, breedte en hoogte van uw oprit. Daarnaast zijn er legio aan opties die de prijs van uw poort bepalen. Denk aan:

  • type hout
  • elektrische aandrijving
  • type kolommen: staal/gemetseld/gestuct
  • inbouwbrievenbus
  • intercomsysteem

De exacte prijs ontvangen? Via onze configurator kunt u uw poort zelf samenstellen en een gratis en vrijblijvende offerte aanvraag doen of klik op de knop hieronder en onze adviseurs nemen contact met u op.

Ik wil een prijsopgaaf ontvangen

Houten schuifpoort maken

Na het akkoord van de klant op de inrijpoort met houtvulling zijn alle wensen vertaald naar een productietekening. Vervolgens is de productie van start gegaan in onze eigen werkplaats. Omdat wij alles onder één dak hebben, zitten wij bovenop het verkoop- tot opleveringsproces en zijn wij in staat nauwkeurig te werken en een kwalitatief eindproduct te leveren. Bekijk zelf het prachtige resultaat van deze poort!

Automatische poorten hout – Genius Falcon 20C

De klant kan eenvoudig het terrein betreden dankzij de vrijdragende houten inrijpoort. Het voordeel van een schuifpoort is dat er geen ruimte op het erf verloren gaat, omdat de poort netjes langs het hekwerk schuift bij opening. De schuifpoort wordt aangedreven door de krachtige Genius Falcon 20C met ingebouwde besturing.

Wij staan in de regio en ver daar buiten bekend om onze persoonlijke service en topkwaliteit maatwerk. Wij maken graag het verschil voor u!

Wij staan voor u klaar

Benieuwd naar de mogelijkheden? Onze bekwame adviseur Edward staat graag voor u klaar om u vrijblijvend te informeren en te adviseren.

Vul het contactformulier in en hij neemt binnen 2 werkdagen contact met u op.

Neem contact op voor vrijblijvend advies