Dubbele houtlook draaipoort en Dubbelstaafmathekwerk – Aerdenhout

De tuin van deze statige woning in Aerdenhout is afgewerkt met degelijke en hoge kwaliteit dubbelstaafmathekwerk. Voor de poort koos de klant voor een dubbele houtlook draaipoort.

Met een houtlook poort wordt de kracht van staal met de look van hout gecombineerd.

Dubbele houtlook draaipoort met montage

De houtlook draaipoort in kleur RAL6012 (zwart-groen) wordt aangedreven door een ondergrondse Genius roller. Op deze wijze kunt u eenvoudig met uw voortuig het erf op- en afrijden. Met slecht weer blijft u droog in de auto, want met één knop opent de poort.

Naast gemak zorgt een elektronische poortbediening ook voor veiligheid. Ongewenste bezoekers kunnen niet ongevraagd uw terrein betreden. De elektronische poort is vrijwel niet te forceren, dus inbrekers zullen uw woning sneller links laten liggen.

Doorbird Intercomsysteem bij houtlook draaipoort

Op de stalen kolommen waar de poorten aan gemonteerd zijn, zit een Doorbird intercomsysteem. Zo kunt u op afstand spreken met mensen die voor de poort staan en deze desgewenst vanuit uw stoel openen of sluiten. Via de ingebouwde camera zijn de personen voor u zichtbaar. Daarnaast is een brievenbus verwerkt in de stalen kolommen.

Dubbelstaafmathekwerk

Dubbelstaafmathekwerk, ook wel rastermat hekwerk genoemd, is een ijzersterk en transparant hekwerk wat zeer geschikt is voor beveiliging van erfgrenzen, bedrijfsterreinen, speelplaatsen, sportterreinen etc. Om het geheel extra veilig te maken, is het erf omheind met een DSM-hekwerk. Het hekwerk biedt u extra veiligheid door de kleine maaswijdte.

Liever een andere kleur hekwerk of poort? Wij werken op maat en kunnen u voorzien van de gewenste RAL-kleur.

Wij bieden uitgebreide service: voor, tijdens en na het proces staan wij voor u klaar