Houtlook schuifpoort en dubbelstaafmathekwerk – Stoutenburg

Bij een moderne, rietgedekte woning in Stoutenburg mochten wij deze fantastische hekwerken plaatsen. De mat antracieten (RAL7016) poort en dubbelstaafmathekwerk sluiten perfect aan bij het woonhuis.

Voor de stijl van de poort is gekozen voor houtlook. De inrijpoort lijkt gemaakt van hout, maar de basis bestaat uit staal. Hierdoor is de poort duurzaam en onderhoudsvrij, maar is de uitstraling strak, modern en chique!

Elektrische inrijpoort

De poort is voorzien van een Genius Blizzard 900 mechanische motor. De poort is te bedienen middels handzenders en een app.

Kwalitatieve afwerking

De stalen poeren hebben een ingebouwde brievenbus met een huisnummer. De spijlen van deze maatwerk schuifpoort bieden doorkijk en geven de woning daardoor een vriendelijk karakter. De dubbelstaafmathekwerken zijn in dezelfde RAL-kleur als de schuifpoort gepoedercoat waardoor er eenheid is gecreëerd.

Voordelen schuifpoort particulieren

Misschien wel de belangrijkste reden voor een schuifpoort is de ruimtebesparing die ontstaat. Een schuifpoort heeft immers geen openzwaaiende delen die draairuimte nodig hebben, wat wel het geval is bij een dubbele draaipoort. U heeft alle mogelijkheid om bijvoorbeeld bloembakken of andere voorwerpen op uw erf te plaatsen, omdat zij de poort niet in de weg staan. Zoals u op de foto’s kunt zien is bij dit project de schuifpoort de beste oplossing. Er wordt veel ruimte bespaard doordat de poortvleugels langs het dubbelstaafmat glijden. Hierdoor kunnen de auto’s vlak achter de poort worden geplaatst, zonder dat dit gevolgen heeft voor het openen en sluiten van de inrijpoort.

Lees hier álle voordelen van een schuifpoort

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat