Houtlook schuifpoort, houtlook draaipoort en intercomsysteem – Assendelft

Maatwerk poorten en hekwerken; hier staan wij bekend om. In Assendelft leverden en monteerden wij een houtlook schuifpoort, een enkele houtlook draaipoort en vaste hekwerken. Dé optimale oplossingen passend bij de situatie en wensen van de klant.

De hekwerken zijn in dezelfde stijl uitgevoerd en creëren een prachtig aanzicht!

Onze klant koos voor een prachtige mat zwarte kleur: RAL 9005 30%.

Houtlook schuifpoort RAL 9005

Houtlook poorten zijn in allerlei soorten en maten beschikbaar. Wij maken al onze hekwerken geheel voor u op maat. De poorten worden verzinkt om corrosie te voorkomen. Vervolgens wordt de poort gecoat in de kleur die u wenst. Stel samen met onze professionals uw unieke schuifpoort samen.

Ondanks het stalen frame, heeft de poort de look van hout. Dit is een geweldige uitkomst als u op zoek bent naar een houten poort, maar niet het bijbehorende onderhoud wenst. Met de houtlook poort kiest u voor een duurzame oplossing en gemak van onderhoudsvrijheid.

Doorbird Intercomsysteem

Met het Doorbird Intercomsysteem kan de klant vanaf afstand communiceren met personen die voor de poort staan. In de poortpalen is een intercom met een 180 graden wide-angle lens gerealiseerd. Via een app op de telefoon kan gecommuniceerd worden met bezoekers en kan daarnaast met één klik op de knop zowel de draai- als de schuifpoort worden geopend. Gemakkelijk én veilig.

Vast hekwerk met geperforeerde platen

Het vaste hekwerk is in dezelfde stijl als de poorten uitgevoerd. De hekwerken zijn gevuld met geperforeerde platen. Perforaties zijn in verschillende uitvoeringen mogelijk:

  • Ronde perforatie
  • Vierkante perforatie
  • Ruit perforatie
  • Klaverblad perforatie
  • Sleufperforatie

Gepassioneerde vakmensen | Hoogstaande kwaliteit | Uitgebreide service | Uniek maatwerk

Wij staan voor u klaar

Neem contact op met Van Klompenburg Hekwerken

Wij zijn uw vertrouwde adres voor hekwerken en (sier)poorten op maat. Al meer dan 25 jaar ervaring in deze branche. Ontwerp meteen uw hekwerk of poort op maat in onze online configurator.

Voor al uw hekwerken en poorten op maat